Прем’єр Хорватії Пленкович у Києві зустрівся з Зеленським

Прем’єр Хорватії Пленкович у Києві зустрівся з Зеленським

Прем’єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович вранці 11 вересня прибув до Києва з неоголошеним візитом.

Про це повідомляє HRT Vijesti.

Після прибуття до української столиці Пленкович зустрівся з президентом Володимиром Зеленським перед пам’ятником геноциду кримських татар.

Пленкович під час свого візиту до Києва також зустрінеться з прем’єр-міністром Денисом Шмигалем, головою Верховної Ради Русланом Стефанчуком та іншими українськими посадовцями.

Міністр науки та освіти Радован Фукс, міністр адміністрації, юстиції та цифрової трансформації Дамір Хабіян та міністр закордонних та європейських справ Гордан Грлич Радман перебувають в Україні разом з Пленковичем.

Разом з делегацією прем’єр-міністр Хорватії візьме участь у засіданні Кримської платформи.

Окрім політичної підтримки України, як повідомляє HRT, будуть також конкретні домовленості про допомогу в розмінуванні. 

Нагадаємо, В Україні 16 лікарень мають «Школи супергероїв» - Зеленська

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У сутичках біля Печерського суду постраждали дві особи, - поліція У сутичках біля Печерського суду постраждали дві особи, - поліція
У середу, 19 січня, під час мітингу на підтримку Петра Порошенка під Печерським судом Києва сталася штовханина, внаслідок якої постраждав поліцейський та учасник акції.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню, - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 10 порушень режиму припинення вогню, - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next