Побиття військовослужбовця у Смілі: підозрюваному обрано запобіжний захід

Побиття військовослужбовця у Смілі: підозрюваному обрано запобіжний захід

За клопотанням прокурора підозрюваному у побитті військовослужбовця у м. Сміла обрано запобіжний захід - тримання під вартою.

Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

Як відомо, сьогодні поліцейські затримали підозрюваного у побитті ветерана у Смілі – порушені кримінальні провадження за чотирма статтями.

28-річний чоловік переховувався від правоохоронців в одному з готелів на території Черкаської області. Наразі він затриманий за участі спецпризначенців поліції. Найближчим часом суд обере йому запобіжний захід – слідство за погодженням з прокуратурою клопоче про обрання тримання під вартою.

Окрім того, за місцем мешкання фігуранта пройшли обшуки, у результаті яких було вилучено, попередньо, наркотичний засіб та зброю. За результатами слідчих дій слідством додатково внесені відомості до ЄРДР за фактом незаконного зберігання зброї та наркотиків (за ч. 1 ст. 263 та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України).

Також за фактом побиття ветерана у місті Сміла на Черкащині поліція проводить розслідування кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 296 ККУ (Хуліганство, вчинене групою осіб) та ч. 4 ст. 189 ККУ (Вимагання), за якими фігуранту 10.09.2024 оголошено про підозру в процесуальному порядку.

Санкція статті передбачає до 12 років ув’язнення.

Також щодо дій працівників поліції керівництвом Головного управління Національної поліції в Черкаській області розпочато службове розслідування. Керівника відділу поліції № 2 Черкаського районного управління поліції відсторонено від виконання обов’язків.

Нагадаємо, Українська машина для розмінування «Змій» успішно пройшла випробування

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото) Смерть українця у Польщі: дев’ятьом підозрюваним висунули звинувачення (фото)
Інші підозрювані наразі перебувають під наглядом поліції, їм заборонено спілкуватися з конкретними особами та виїжджати з країни.
Loading...
Load next