Бактеріологічна лабораторія Львова отримала акредитацію за стандартом якості

Бактеріологічна лабораторія Львова отримала акредитацію за стандартом якості
Бактеріологічна лабораторія Другого медоб’єднання Львова отримала акредитацію за стандартом ISO 15 189:2022, що підтверджує високу якість та точність її лабораторних досліджень

Точність результатів лабораторних тестів, контроль якості роботи та дотримання вимог до обладнання і підготовки працівників. Усі ці стандарти успішно підтвердила державна лабораторія другого медоб’єднання Львова, отримавши акредитацію за світовим стандартом.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Минулої суботи до Львова приїхали Зеленський та командири "Азовсталі" Минулої суботи до Львова приїхали Зеленський та командири "Азовсталі"
Командир «Азову» Денис «Редіс» Прокопенко натякнув, що командири з «Азовсталі» повернуться до бою проти російських окупантів
"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео) "Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)
"Клієнти" замовили у дівчини фотосесію. Проте прийшовши до помешкання, хлопці у балаклавах забрали у неї телефон та погрожували зброєю.
1000 доларів за «непридатність»: у Львові підробляли документи про стан здоров’я призовників 1000 доларів за «непридатність»: у Львові підробляли документи про стан здоров’я призовників
Працівники одного з медзакладів Львівщини організували схему отримання коштів за підробку документів про стан здоров’я чоловіків призовного віку.
Loading...
Load next