Мерія продала магазин у центрі Львова за понад 5 млн грн

Мерія продала магазин у центрі Львова за понад 5 млн грн
Львівська міська рада продала приміщення колишнього магазину на вулиці Коперника, 21 за 5,4 мільйони гривень.

Результат продажу приміщення у центрі міста оприлюднили на платформі електронного аукціону Prozzoro. Продажі.

«Вказани об'єкт є нежитловими приміщеннями першого поверху будівлі (літ. А-3), що знаходиться в центральній частині м. Львів, Галицькому районі. Вхід до приміщень здійснюється через окремий вхід», - зазначається у описі приміщення.

Зазначимо, що йдеться про приміщення продуктового магазину загальною площею 53,6 м2. На аукціон, який провели 7 квітня, подалися двоє учасників: ТзОВ «Спіраль Львів» та ФОП Гронь Роман Володимирович. Різниця у пропозиціях учасників склала одну гривню.

Зокрема, Управління Комунальної власносні Львова визнало переможцем аукціону ТзОВ «Спіраль Львів» і продало йому приміщення на вул. Коперника, 21 за 5,4 млн грн.

Читайте також
У Львові вікриють перший магазин шведського бренду H&M У Львові вікриють перший магазин шведського бренду H&M
Львів стане четвертим містом України, де відкриють магазин H&M. Вже цієї осені любителі шопінгу зможуть відвідати магазини шведського бренду в одному із львівських торгових центрів.
В Україні можуть заборонити продаж цигарок та алкоголю за готівку (відео) В Україні можуть заборонити продаж цигарок та алкоголю за готівку (відео)
На заміну старим акцизним маркам має з’явитися унікальний QR-код. І аби система запрацювала, потрібно перевести розрахунки товарів винятково у безготівковий формат оплати.
У Львові вперше продали компост через аукціон У Львові вперше продали компост через аукціон
Львівська компостувальна станція, на платформі Prozorro продала компост, а за вторговані кошти плануються купити кисень для лікарні, де лікують пацієнтів хворих на Сovid.
Loading...
Load next