В Івано-Франківську жорстоко побили військового: нападників затримано

В Івано-Франківську жорстоко побили військового: нападників затримано

В Івано-Франківську група молодиків, серед яких був неповнолітній хлопець, жорстоко побила 40-річного військовослужбовця, зловмисників уже затримали.

Про це повідомила поліція Івано-Франківської області.  

Відомо, що конфлікт групи молодиків із військовим побачили випадкові свідки, один з яких і звернувся в поліцію.

Поліція знайшла постраждалого за місцем проживання в Івано-Франківську і доправила до лікарні. Медики діагностували у чоловіка численні забої голови та тіла. Також під час сутички постраждав випадковий перехожий, який намагався заступитися за військового. Його з тілесними ушкодженнями також доправили до лікарні.

Поліцейські оперативно встановили осіб правопорушників. Ними виявились троє жителів Івано-Франківської територіальної громади. Фігурантам 26, 21 та 17 років. Поліції відомо, що 26-річний зловмисник уже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин, – заявили у поліції.

За словами зловмисників, вони відпочивали і вживали алкоголь у центрі міста, коли підійшов військовий і попросив у них грошей. На це молодики відреагували агресивно, тож між ними та учасником бойових дій виник словесний конфлікт, який переріс у бійку.

У поліції додали, що свою вину фігуранти визнали. Повнолітніх (26- та 21-річного) учасників побиття затримали в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Наразі вирішують питання про оголошення всім трьом підозри за ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) ККУ. Санкція цієї статті передбачає до 4 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Побиття військовослужбовця у Смілі: підозрюваному обрано запобіжний захід

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Loading...
Load next