На Полтавщині через лісову пожежу евакуювали жителів села

На Полтавщині через лісову пожежу евакуювали жителів села

У Полтавській області через масштабну лісову пожежу, що спалахнула 15 вересня, евакуювали сімох жителів села Маньківка та 57 пасажирів електропотяга.

Про це повідомила Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

Загальна площа, пройдена вогнем, - близько 680 га. Наразі горить суха рослинність та лісова підстилка на площі близько 70 га, - йдеться у повідомленні.

За даними ДСНС, рятувальники евакуювали 57 пасажирів електропотягу сполученням "Полтава-Кобеляки". Також місцеві органи влади евакуювали сімох жителів села Маньківка.

Внаслідок пожежі пошкоджені приватні будинки і споруди. Кількість встановлюється, зазначили в ДСНС. До гасіння пожежі залучені 411 рятувальників і 67 одиниць техніки.

Нагадаємо, Перебували у ресторані після 22:00: у Чернівцях поліція передала ТЦК двох чоловіків

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Туристи з України, які застрягли в Непалі звинувачують МЗС у бездіяльності Туристи з України, які застрягли в Непалі звинувачують МЗС у бездіяльності
Через введений у Непалі карантин понад сотня українських туристів не може повернутись додому. У цьому українці звинувачують Міністерство закордонних справ у бездіяльності, однак відомство заперечує такі звинувачення.
В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки В Україні почали діяти нові штрафи за порушення пожежної безпеки
З 16 квітня в Україні набули чинності закони щодо посилення відповідальності за порушення пожежної безпеки. Окрім цього зросли штрафи за хибний виклик рятувальників, поліції і швидкої допомоги.
Як екологічно та безпечно позбуватись сухостою
Щороку в області повторюється одна і та ж проблема: з настанням весни селяни починають спалювати суху траву. Внаслідок цього виникають масові пожежі, знищення рослин та тварин навколо.
Loading...
Load next