"Жителям Луганщини треба евакуюватися через контрнаступ ЗСУ" – Гайдай (відео)

"Жителям Луганщини треба евакуюватися через контрнаступ ЗСУ" – Гайдай (відео)

Найближчим часом жителів Луганщини проситимуть евакуюватися через контрнаступ Збройних сил України, зиму радять провести не у великих містах.  Повідомлення глава Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Найближчим часом ми будемо звертатися до людей з проханням виїхати з великих міст в інші населені пункти, де можна перечекати контрнаступ.

У великі міста, такі як Рубіжне, Лисичанськ і Сєвєродонецьк, після деокупації ми не будемо вільно пускати людей. Опалювальний сезон там неможливо забезпечити – все розбито. Навіть при всіх фінансових можливостях відновлення опалення займе кілька місяців. Можливо, люди матимуть можливість повернутися, щоб перевірити свої квартири, але залишатись на зиму не можна.

Він уточнив, що у Рубіжному ситуація краща, бо кілька років тому там забезпечили децентралізацію опалення. 

Нагадаємо, що Ілон "Москаленко": Україна без Криму та повторні голосування на анексованих територіях. Відомий бізнесмен запропонував варіант закінчення війни, проте реакція політиків, відомих людей та простих українських громадян не забарилась.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
З Ізюма вдалося евакуювати майже 2000 людей (відео) З Ізюма вдалося евакуювати майже 2000 людей (відео)
З міста виїхало 44 автобуси, вони рушають до Дніпра.
Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги Укрзалізниця запускає новий ресурс з повідомленнями про евакуаційні потяги
Компанія запустила сайт для пасажирів, де можна буде отримати всю актуальну інформацію про евакуаційні рейси
Loading...
Load next