Чому зростає захворюваність на рак: вплив війни та інших факторів

Чому зростає захворюваність на рак: вплив війни та інших факторів
Через масштабні руйнування будівель в повітря викидається азбестовий пил, який розноситься на сотні кілометрів і може викликати онкологію

Погані звички, вікові зміни в організмі, спадковість, стрес і ці фактори можна перелічувати довго. Адже це те, що провокує розвиток онкологічних хвороб. А пандемія коронавірусної інфекції, а сьогодні війна ще більше погіршують ситуацію. 

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Другий в УКРАЇНІ пацієнт із вживленим у кістку протезом: як проходить реабілітація? Другий в УКРАЇНІ пацієнт із вживленим у кістку протезом: як проходить реабілітація?
В Україні виконали другу операцію остеоінтеграційного протезування військовому парамедику, який втратив праву ногу на війні
З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео) З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео)
Сьогодні у Львові втретє відбувся Марш нескорених. Учасники ходи пройшли від Личаківського кладовища до Меморіалу Героїв Небесної Сотні.
Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео) Рак-не вирок: у Львові провели фотосесію для жінок, які борються з онкологією (відео)
Онкологія – такий діагноз українці чують дедалі частіше. Для когось це звучить як вирок, тоді як інші сприймають радше як виклик, борються та перемагають. Вже вкотре у світі намагаються достукатись і пояснити, що рак – не вирок.
Loading...
Load next