Заступницю прокурора Запорізької області викрили на хабарі у $40 тис.

Заступницю прокурора Запорізької області викрили на хабарі у $40 тис.

23 вересня САП спільно з НАБУ викрили заступницю прокурора Запорізької області на одержанні хабара в розмірі $40 тис.

Про це повідомляє САП.

Слідство встановило, що заступниця обласного прокурора висловила прохання надати неправомірну вигоду та фактично отримала неправомірну вигоду у розмірі $40 тис. 

За даними САП, хабар був за вирішення питання щодо зміни підслідності у кримінальному провадженні, забезпечення скасування арешту майна особи та не притягнення до кримінальної відповідальності за результатами досудового розслідування.

Першочергові слідчі дії тривають. Попередня правова кваліфікація дій прокурора – ч. 4 ст. 368 КК України. Вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.

Судячи з сайту відомства, фігуранткою, імовірно, є Максименко Наталя Вікторівна, тому що вона одна жінка серед заступників обласного прокурора. Про це також інформує LIGA.net з посиланням на джерело у правоохоронному секторі.

Примітка. Відповідно до ч. 1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, На Запоріжжі працівниці лікарні виплатили премії родичам і знайомим на 1,6 млн гривень

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівського прокурора викрили на одержанні хабаря від поліцейського (відео) Львівського прокурора викрили на одержанні хабаря від поліцейського (відео)
Прокурор запропонував працівнику поліції допомогти уникнути кримінальної відповідальності. За 2 тисячі доларів США він пообіцяв закрити справу.
Loading...
Load next