САП звернулась до суду з клопотанням про відсторонення від зайнятої посади мера Сум

САП звернулась до суду з клопотанням про відсторонення від зайнятої посади мера Сум

Прокуратура просить суд відсторонити від посади міського голову міста Суми Олександра Лисенка, якого підозрюють в одержані хабаря.

Про це повідомляє САП.

Прокурор САП подав до Вищого антикорупційного суду клопотання про відсторонення від займаної посади мера міста Суми, якого спільно директором Департаменту інфраструктури Сумської області викрито на проханні та одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі, а саме 2 130 000 гривень, - йдеться у заяві.

За даними правоохоронців, мер Сум і директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури вимагали в місцевої компанії з вивезення сміття хабар у 2 млн 130 тис. грн, а в разі відмови платити погрожували штучними перешкодами у веденні бізнесу.

Як відомо, СБУ та НАБУ затримали обох чиновників у момент отримання траншу неправомірної вигоди в розмірі 1,4 млн грн.

Нагадаємо, Нобелівську премію з економіки отримала американка Клаудія Голдін

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду Рекордний хабар на 5 мільйонів: справу незаконно намагаються забрати у Антикорупційного суду
Справу часів Януковича, щодо ексміністра екології Миколи Злочевського та рекордний хабар спробують забрати з Антикорупційного суду.
Loading...
Load next