На Буковині двоє чоловіків застрелили собак

На Буковині двоє чоловіків застрелили собак

До поліції звернулася чернівчанка, яка стала свідком розстрілу двох собак. Зараз правоохоронці шукають чоловіків, причетних до скоєння злочину.

Про це повідомили у поліції Чернівецької області.

До поліції надійшло звернення від 43-річної чернівчанки про те, що 28 вересня у с. Чагор вона виявила факт жорстокого поводження із собаками: двоє чоловіків на автомобілі здійснили декілька пострілів у двох тварин та поїхали з місця події. Внаслідок отриманих поранень собаки померли.

Правоохоронці обстежили територію, вилучили записи з камер відеоспостереження та наразі та шукають осіб, причетних до скоєння злочину. 

Відомості про цей факт слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, Дружині одного з ватажків «ДНР» оголосили підозру у викраденні й катуванні людей

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
На Буковині директор ліцею назвав жінку "затичкою" (відео) На Буковині директор ліцею назвав жінку "затичкою" (відео)
У Чернівецькій області виник скандал між мешканкою села Михайлівка Глибоцької громади та директором Глибоцького ліцею.
Прикордонні собаки вперше візьмуть участь у параді до Дня незалежності (фото) Прикордонні собаки вперше візьмуть участь у параді до Дня незалежності (фото)
Всього для участі у параді дібрали 33 кінологів із собаками.
Loading...
Load next