На Буковині мати прив'язувала 10-річного сина ланцюгом

На Буковині мати прив'язувала 10-річного сина ланцюгом

Жителька Чернівецького району прив’язувала 10-річного сина ланцюгом за ногу та утримувала його у дворі. Поліціянти забрали дитину від матері та відкрили кримінальну справу.

Про це повідомили в поліції Чернівецької області.

До правоохоронців звернулася староста округу, яка, проходячи повз подвір’я 34-річної жінки, помітила прив’язаного ланцюгом хлопчика. На місце негайно виїхали правоохоронці. 10-річну дитину забрали з сім’ї, нині він перебуває в лікарні.

У поліції розповідають, що мати назвала свої дії «методом виховання, аби син не бешкетував та не втікав з дому».

Жінка самостійно виховує шістьох дітей — синів віком 3, 4, 6 та 7 років, а також 14-річну доньку, яка живе з бабусею.  Багатодітна сім’я з Чернівецького районуВідділ комунікації поліції Чернівецької області

Поліція забрала усіх дітей від матері та з’ясовує деталі інциденту. Цей час діти будуть під наглядом бабусі та дідуся, які живуть окремо.

Слідчі відкрили справу за ст. 127 Кримінального кодексу України — катування. Жінці загрожує до шести років за ґратами. 

Нагадаємо, На Харківщині росіяни атакували дроном машину медичного батальйону: загинуло двоє волонтерів

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Яскравий приклад російської пропаганди": Держкомтелерадіо заборонив ввезення трьох дитячих книг з країни-агресора "Яскравий приклад російської пропаганди": Держкомтелерадіо заборонив ввезення трьох дитячих книг з країни-агресора
Рішення експертної ради затверджено наказом Держкомтелерадіо.
Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео) Зникла дитина: що робити батькам та до кого звертатись у такому випадку (відео)
Домашній скандал, нерозуміння з боку дорослих, булінг чи дромоманія. Перелік причин, через що діти тікають з дому, можна продовжувати ще довго. Інколи без допомоги фахівців сім’я не може зрозуміти, чим спричинене зникнення малечі чи підлітків.
Loading...
Load next