Нелегальні мігранти напали на польських прикордонників

Нелегальні мігранти напали на польських прикордонників

Польські прикордонники за минулу добу зафіксували близько 40 спроб порушення державного кордону з боку Білорусі, а вранці у середу ще кілька десятків таких спроб.

Про це повідомили у Підляському відділі Прикордонної служби РП.

Польські прикордонники заявляють, заходи щодо протидії нелегальній міграції проводились на ділянках кордону, що охороняються прикордонними заставами у Кринках, Пласці, Черемiї, Кузниці та Наревці.

Зокрема, іноземці намагалися перетнути прикордонні річки Свіслоч і Волкушанка. У районі відповідальності прикордонної застави в Кузниці мігранти з камінням напали на польський патруль,- йдеться в повідомленні.

Як відомо, від початку 2024 року у зоні відповідальності Підляського відділу Прикордонної служби РП кордон намагалися нелегально перетнути громадяни з 49 країн світу.

Нагадаємо, Публічні кошти від держави: хто з впливових осіб отримує мільйони гривень

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону  (відео) Ситуація загострюється: мігранти готують спробу силового штурму польського кордону (відео)
14 листопада було зафіксовано 118 спроб незаконного перетину кордону. 39 іноземців ухвалили рішення про виїзд з Польщі. Назагал в листопаді було понад 5 тисяч спроб перетину кордону.
Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина Польща може збудувати стіну на кордоні з Україною: в чому причина
Віцепрезидент Польщі заявив, що, ймовірно, дамбу на кордоні з Білоруссю доведеться зміцнювати, продовживши її до кордону з Україною.
Loading...
Load next