У ДПСУ розповіли, що кількість спроб незаконного перетину кордону зменшилась на 20%

У ДПСУ розповіли, що кількість спроб незаконного перетину кордону зменшилась на 20%

Порівняно з піковим періодом влітку кількість охочих нелегально перетнути державний кордон зменшилася на 20%.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко в ефірі телемарафону.

Кількість охочих незаконно перетнути кордон впала на 20% порівняно з літом, і спрогнозував, що вона й надалі зменшуватиметься через складні погодні умови.

Протягом останніх кількох місяців динаміка спроб незаконного перетину кордонів йде до зниження. Якщо порівняти піковий місяць липень і станом на зараз, то це зменшення на 20% кількості осіб, які намагалися незаконно перетнути кордон. Ми прогнозуємо, що й надалі кількість таких охочих меншатиме через погодні умови, які стануть перепоною на їхньому шляху, - зазначив Демченко.

Також, за його словами, через ретельні перевірки прикордонниками дещо знизилася й кількість тих, хто намагається перетнути кордон з підробними документами.

На шляхах, де можна легально перетинати кордон, також є такі випадки, коли громадяни намагаються використати підробні документи або сфальшувати умови, які дозволяють перетнути кордон відповідно до правил. Але наші експерти ретельно перевіряють документи – особливо у категорії чоловіків 18-60, бо саме їм під час дії воєнного стану обмежено можливість залишати Україну, окрім тих, хто відповідає умовам перетину кордону і має відповідні документи, ‒ зазначив речник ДПСУ.

Також він додав, що останнім часом кількість охочих перетнути кордон з підробними документами дещо знизилася порівняно з минулим роком.

Нагадаємо, У застосунках “Армія+” і “Резерв+” з’являться нові функції

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною "Викликає особливі побоювання": танкова армія РФ залишає полігон під Воронежем і перекидає додаткову техніку до кордону з Україною
Агентство Bloomberg із посиланням на джерела писало, що нова агресія РФ проти України може розпочатися 15 лютого.
З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС З боку збройних формувань РФ зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню - ООС
Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.
Loading...
Load next