У застосунках “Армія+” і “Резерв+” з’являться нові функції

У застосунках “Армія+” і “Резерв+” з’являться нові функції

Нова версія застосунку “Армія+” матиме нові функції — навчання, електронний військовий квиток, соціальні послуги й бонуси від бізнесу.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України з питань цифровізації Катерина Черногоренко під час зустрічі з американською делегацією на чолі з віцепрезидентом Інституту миру США Вільямом Тейлором.

У цивільному житті ми звикли до зручних цифрових сервісів. Наша мета — зробити військову службу максимально комфортною та сучасною, враховуючи специфіку армії, — наголосила Черногоренко.

Ключові нововведення Армія+ включатимуть:

  • навчальний модуль з базовою інформацією про військову справу, що вже погоджений з Генеральним штабом ЗСУ;
  • цифровий аналог військового квитка, який матиме таку ж юридичну силу, що й паперовий;
  • систему бонусів, знижок та соціальних пільг для військових.

У застосунку “Резерв+” з’явиться інноваційний сервіс рекрутингу. Це дозволить військовозобов’язаним переглядати актуальні вакансії у військових частинах.

Ми прагнемо зробити процес мобілізації більш прозорим та інформативним. Щоб вмотивовані люди, які вирішили добровільно долучитися до лав Сил оборони, отримали повну картину можливостей служби,  — додала заступниця міністра.

Катерина Черногоренко зазначила, що інноваційні трансформації сприятимуть розвитку Міноборони як сучасної організації світового рівня, яка здатна швидко адаптуватися до майбутніх викликів та ефективно впроваджувати передові технології.

Нагадаємо, У Польщі відкриють базу ПРО, яка може збивати російські ракети

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next