Приниження військових: у Сухопутних військах обіцяють розслідувати інцидент з бійцями підрозділу "Асгард"

Приниження військових: у Сухопутних військах обіцяють розслідувати інцидент з бійцями підрозділу "Асгард"

У Сухопутних військах ЗСУ пообіцяли ретельно розслідувати інцидент із заявою бійців підрозділу "Асгард", у якій йдеться про приниження військових радником Олександром Дмітрієвим

Про це повідомляють Сухопутні війська ЗСУ.

Щодо фрагменту відео, розповсюдженого 13 жовтня підрозділу "ОЧІ" групи "Асгард" у соціальній мережі Фейсбук повідомляємо, що інцидент буде ретельно розслідуваний, ‒ йдеться у повідомленні.

Будуть з'ясовані обставини справи, аргументи та докази обох сторін конфлікту. Діям учасників конфлікту буде надана правова оцінка. Інформація щодо рішень, прийнятих в результаті службового розслідування, буде доведена до широкого загалу.

На час перевірки просимо громадян утриматись від самостійної емоційної оцінки даної ситуації, яка може бути невірною, через відсутність повного об'єму інформації та протиріччя наявної, ‒ наголосили у Сухопутних військах.

Як відомо, бійці підрозділу "Асгард" поширили відео, в якому йдеться про приниження військовослужбовців радником командувача Павлюка Олександра Дмітрієва (відомого як Тихоход).

Цивільна особа, яка дозволяє собі втручатись у роботу нашого підрозділу. А саме: віддавати накази військовим, погрожувати "ломати військових через коліно", та принижувати їх гідність. Схоже на те, що досвід Колі "Катлєти" (Миколи Тищенка) їх нічому не вчить, ‒ зазначають бійці.

Також вони додають: "Ми поважаємо вище командування та довіряємо йому. Тому просимо втрутитись у ситуацію, а від Тихохода вимагаємо публічних вибачень".

Нагадаємо, Окупанти подають воду по годинах в Донецьк та Макіївку

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next