Окупанти подають воду по годинах в Донецьк та Макіївку

Окупанти подають воду по годинах в Донецьк та Макіївку

На тимчасово окупованих територіях України знову проблеми з водою. Зокрема, у Донецьку та Макіївці.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Воду у вищевказаних населених пунктах відсьогодні подають по кілька годин раз на два дні. Окупанти пояснюють це плановими роботами.

Однак насправді причина відсутності води в кранах помешкань інша. Вона пов'язана із злочинною діяльністю окупаційної адміністрації у роботі місцевих водоканалів, а жодні обіцянки вирішити кризу не підкріплені реальними справами.

Більш того, кошти, які Кремль виділяє на відбудову знищеного ним Донбасу дерибаняться на рівні місцевих гауляйтерів і колаборантів, - йдеться у повідомленні.

У ЦНС додали, що ця гуманітарна криза на тимчасово окупованих територіях Донбасу в тому числі спричинена тим, що окупанти підірвали дамбу Каховської ГЕС.

Нагадаємо, У Польщі відкриють базу ПРО, яка може збивати російські ракети

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next