Учні Lviv British School побачили зсередини як працює банківська система

Учні Lviv British School побачили зсередини як працює банківська система
Учні Lviv British School під час виїзного уроку відвідали Банк «Львів», де побували за лаштунками банківської діяльності, ознайомилися з історією української гривні та здобули нові знання

Побачити зсередини як працює банківська система, дізнатись нову інформацію, отримати відповіді на запитання і здобути нові знання. Все це учні 5 та 8 класу могли засвоїти на виїзному уроці, який для них у Lviv British School організовують кожної п’ятниці. Цього разу їх гостинно прийняли у Банку «Львів». 

Навіть часто буває таки стереотип, що в школі вчать всьому окрім менеджерства власне фінансів і це один з хороших уроків для нас, для того, щоб ми могли справді взаємодіяти з учнями і вчити їх взаємодіяти з фінансами, бути дотичними до фінансів, бо банк це безпосередньо та структура яка працює з фінансами, - зазначає вчитель у Lviv British School Олексій Щелконогов. 

Працівники банку показали усі процеси своєї роботи, розповіли про кожного, хто залучений у цю роботу, а також дозволили учням заглянути за двері кімнат, куди нема доступу пересічним громадянам. 

Ми побували в кабінеті голови правління, де дітям розказали і про банки загалом і про гроші, так, що відбувається в банках, а також про професію банкіра. Крім цього ми провели вікторину, щоб дітей так навпаки щоб їм було цікаво, отримати призи, - розповідає HR-менеджерка Юлія Бодейко. 

Аби підкріпити отриманні знання для учнів підготували запитання. І за кожну правильну відповідь вони отримували брендовані ручки. 

Частина уроку була присвячена історії й учням вдалося не лише почути як формувалась та еволюціонувала українська гривня, але і побачити її, і, навіть, торкнутися.  

Ми дуже багато мали обговорень, діти задавали цікаві запитання. Їх цікавило як виготовляються гривні, де вони друкуються, як вони з'являються. Це тішить коли діти цікавляться такою інформацією, їм небайдужа скажемо так історія, тому що ми обговорювали ті постаті які зображені на банкнотах, чому саме вони й власне це дітей дуже надихає для того, щоб вчитися і здобувати в майбутньому освіту фінансиста, а може і банкіра, - підкреслила керівниця відділу готівкового обігу Наталія Дубановська. 

Уроки виїзні вони є важливими в суспільстві сьогодні, оскільки вони показують не лише одну сторону процесу, які банки є, а показують і внутрішню сторону. Що відбувається насправді за лаштунками цього банку, - зазначає HR-менеджерка Юлія Бодейко. 

Такий формат уроків полюбився учням Lviv British School. А тут окрім цікавої інформації цього разу їх потішили приємними бонусами. 

Було дуже класно, ми дізнались більше про Банк, як він зберігається та безпека. Нам сподобалось те що нам дали монети 10 гривень з військовими силами збройних сил України, - розповіли Валерія та Марго - учениці Lviv British School.

Тут взагалі в банку як в замку, тут дуже красиво, дуже приємні люди і взагалі Екскурсія дуже цікава", - підсумувала Емілія – учениця Lviv British School. 

Опісля усі учні повернулися до школи, де на них чекала контрольна робота, щоб перевірити, наскільки добре вони засвоїли матеріал про банківську справу.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Lviv British School День відкритих дверей У Lviv British School День відкритих дверей
Lviv British School продовжує набір учнів з 0 по 4 класи. Після здачі тесту дитина може вже цього року доєднатися до навчання. З наступного року тут відкривають середню та старшу школу
Перше вересня у Lviv British School: як розпочався навчальний рік? Перше вересня у Lviv British School: як розпочався навчальний рік?
Цьогоріч навчання проходитиме для 0-4 класів, а наступного року вступати зможуть учні середніх та старших класів
Як працює банківська система в умовах війни та чи чекати на зростання курсу валют? (відео) Як працює банківська система в умовах війни та чи чекати на зростання курсу валют? (відео)
38% фінансових установ за 8 місяців повномасштабної війни стали збитковими.
Loading...
Load next