Учні Lviv British School дізналися більше про ресторанну справу

Учні Lviv British School дізналися більше про ресторанну справу
Вже традиційно у Lviv British School влаштували виїзний урок. Цього разу учні дізналися більше про ресторанну справу

Вже традиційно у Lviv British School влаштували виїзний урок. Цього разу учні дізналися більше про ресторанну справу. Як працює кухня, тонкощі роботи кухарів, поради щодо відкриття власного ресторану, про перспективи роботи у цій сфері та організацію процесу від отримання продуктів і до подачі на стіл.

Екскурсія прикольна. Весело було, цікава і я дізнався більше про те, як працюють великі заклади, бо в мого батька був маленький заклад і вже трохи знав,- розповідає учень 6 класу Дарій.

Мені більше запам’яталося як працює персонал, мені сподобалося дивитися як все складено, дуже ідеально, все просто дуже блищить, - зазначає учениця 6 класу Евіта.

Мені дуже все сподобалося, особливо верхній банкетний зал і дуже цікаво було подивитися кухню, як все влаштовано, - розповіла учениця 6 класу Владислава.

Усі тонкощі цієї справи розповіли у ресторані французької кухні Kilinski. Там зазначили, що таким чином учні змогли не тільки отримати неоціненний досвід, а й можливо подумати про те, щоб у майбутньому зв’язати своє життя з ресторанним бізнесом вже самі дивувати людей гастрономічними відкриттями.

Для мене важливо показати дітям всю суть ресторанної сфери зсередини, бо діти, відвідувачі закладів громадського харчування часто не розуміють наскільки це кропітка праця, наскільки важка праця вкладена в приготування страв чи тих, чи інших напоїв. Тому важливо їм показати скільки дітей задіяно в процесі, які це ресурси, скільки продуктів використовується. Щоб вони розуміли, що ця страва, яку вони отримали в тарілці не просто приготовлена і потім заморожена розігріта у мікрохвильовці, а це справді дуже великі зусилля, - розповів керуючий менеджер ресторану Kilinski Іван Панівник.

Виїзні уроки відбуваються на регулярній основі. Прикладом послужила освітня програма у Великобританії, де студентів також відправляють на різноманітні підприємства, установи та заклади для здобуття неоціненного досвіду. Головна ціль це щоб учні побачили як реально відбувається робочий процес. І таким у Lviv British School їх готують до дорослого життя. І такі уроки дозволяють їм показати різноманітні професії, які можуть їх зацікавити.

Варто зазначити, що у Lviv British School вже є плани щодо наступного такого подібного візиту на виробництво, але яке це ще поки таємниця. Однак обіцяють, що учні будуть приємно здивовані.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Lviv British School: сучасний підхід у навчанні дітей Lviv British School: сучасний підхід у навчанні дітей
Кожного дня у Львівській британській школі організовують різні активності для дітей: вистави, гуртки та запрошують гостей
Lviv British School – школа заради, якої батьки з інших міст переїжджають до Львова Lviv British School – школа заради, якої батьки з інших міст переїжджають до Львова
Що таке Lviv British School і чому її, дійсно, варто обрати для навчання вашої дитини?
«Ніколи не здавайся»: книга про дітей які побороли рак «Ніколи не здавайся»: книга про дітей які побороли рак
У Львові презентували книгу «Ніколи не здавайся», у якій зібрані історії пацієнтів, які пройшли складний процес лікування онкології та реабілітації, але змогли одужати
Loading...
Load next