Мер Варшави лідирує у президентському рейтингу в Польщі

Мер Варшави лідирує у президентському рейтингу в Польщі
Мер Варшави Рафал Тшасковський міг би перемогти у президентських виборах у Польщі, якби вони відбулися минулої неділі.

Згідно з дослідженням, якби вибори відбулися минулої неділі, то за ймовірного кандидата від правлячої Громадянської коаліції у першому турі проголосували б 34,2% виборців.

Про це йдеться в опитуванні центру IBRIS для видання Rzeczpospolita.

Друге місце у президентському рейтингу отримав чинний голова Інституту національної памʼяті РП Кароль Навроцький (22,2%), який потенційно може стати кандидатом у президенти від опозиційної нині партії «Право і Справедливість».

Третє місце у президентському рейтингу зайняв маршалок Сейму, лідер коаліційної партії «Польща 2050» Шимон Головня, за якого готові віддати свої голоси 10,2%.

Свою участь у виборах задекларували 86,7% респондентів. Опитування було проведено центром IBRIS 11-12 жовтня на групі з 1071 респондента методом CATI

Нагадаємо, Шкодить опонентам режиму Лукашенка: Дуда звинуватив Туска

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Залучення біженців з Афганістану: прем'єр-міністр Польщі заявив про новий сценарій міграційної кризи Залучення біженців з Афганістану: прем'єр-міністр Польщі заявив про новий сценарій міграційної кризи
Моравецький запланував серію візитів до країн ЄС для обговорення з партнерами в Європі поточної геополітичної ситуації та загроз зі східного напрямку. У Вільнюсі він обговорив новий сценарій міграційної кризи.
Loading...
Load next