У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль

У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, який був причетний до крадіжки майна з автомобіля "Опель", припаркованого на вулиці Лисенка у Львові.

Злодієм виявився 32-річний львів'янин який проник у салон автомобіля "Опель", звідки вкрав рюкзак, ноутбук, зарядний пристрій та документи. Про затримання автомобільного злодія повідомили у пресслужбі поліції Львівської області.

"22 квітня, під час відпрацювання території обслуговування, оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції викрили зловмисника, який проник у салон автомобіля "Опель", - йдеться у повідомленні поліції.

Зокрема правоохоронці відкрили кримінальне провадження  за частиною 3 статті 185 - Крадіжка Кримінального кодексу України. Санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі триває досудове розслідування й вже невдовзі суд обере порушнику запобіжний захід.

Читайте також
Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео) Пограбування домівок: злодії на Львівщині "відкрили" сезон квартирних крадіжок (відео)
Аби вберегтися від "домушників" слід подбати про якісну серцевину замка, не залишати у помешканні цінних речей та поширювати фотографії з відпочинку уже після повернення з відпустки.
У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото) У Львові поліцейські "спіймали" водія який збив пішохода та втік з місця ДТП (фото)
Львівські поліцейські розшукали водія, який керуючи автомобілем "Лада" учора, 17 травня скоїв наїзд на пішохода неподалік села Стені Яворівського району. Порушник втік із місця аварії, постраждалого внаслідок ДТП довелось госпіталізувати до лікарні із важкими травмами.
У Львові поліцейські спіймали злочинців, які вкрали понад 800 тисяч гривень У Львові поліцейські спіймали злочинців, які вкрали понад 800 тисяч гривень
Двоє львів'ян 31 та 38 років вкрали з салону автомобіля у жителя Тернополя портфель із значною сумою грошей. Зокрема у сумці було 805 тисяч гривень.
Loading...
Load next