З хорошим почуттям гумору народжуються: експерти поділились секретами смішних жартів (відео)

З хорошим почуттям гумору народжуються: експерти поділились секретами смішних жартів (відео)
Сміх продовжує життя, а хороший жарт однозначно покращить настрій кожного. Та от чи усі вміють його правильно подати й чи можна розвинути своє почуття гумору, читайте у матеріалі.

Журналісти ПравдаТУТ Львів поспілкувались із командою гумористичного шоу на YouTube "Автори", які створюють якісний україномовний контент, а саме з Олександром Куровським, Дмитром Корнелюком та Олександром Дмитровичем.

-Хлопці, як часто ви жартуєте у повсякденному житті?

"Часто насправді. З того, як на мене, крутий день будується. Коли я не пожартував хоча б декілька разів за день, то, мабуть, я просто мовчав цілий день", - розповідає Дмитро Корнелюк.

"Завжди жартую без перестанку: на прогулянці з дружиною, вдома з дружиною, у подорожі з дружиною, у церкві з дружиною. Стараюсь жартувати всюди, але в міру. Принаймні, не перебиваючи священника", - сміється Олександр Дмитрович.

"Це такий парадокс. Люди, які займаються гумором професійно, дуже часто в житті не такі веселі, як ми можемо бачити на картинці. Якщо говорити про Джима Кері, то він взагалі містер-депресія", - наголосив Дмитро Корнелюк.

Олександр Куровський: "Мені здається, коли ти в гуморі постійно, тобі починає подобатися інший формат жартів. Ти переростаєш і шукаєш якусь глибинну неординарну думку. І це виходить такий гумор, який будуть розуміти не всі люди, які тебе оточують".

 

-Чи залежить від самооцінки людини рівень її самоіронії?

Дмитро Корнелюк: "Однозначно. Якщо людина впевнена у собі, то їй легше над собою посміятися. Навіть формат на YouTube "Прожарка". Туди приходять люди із високим рівнем самоіронії. Бо це ті люди, які чогось досягнули у житті, зустрічались із хейтом, тому жарти над собою їх не лякають".

-Дмитро на своєму виступі на TEDx висловив таке твердження: "З хорошим почуттям гумору не народжуються". Хлопці, що ви думаєте з цього приводу?

Олександр Куровський: "На мою думку, почуття гумору має базуватись двох основних елементах - харизма і генерування жарту. Звісно, і те, й інше, тренується. Дуже багато людей на публіку чи у невеликій компанії не зможуть подати жарт смішно".

"До 9 класу я не асоціював себе, як людину з хорошим почуттям гумору. А потім мені почали подобатись дівчата, я почав більше з ними комунікувати, і у мене це проявилось", - поділився Олександр Дмитрович.

"Насправді, усе залежить від людей, які тебе оточують. Я зустрічав таких персонажів, які у школі були замкнуті, але не по своїй натурі, просто біля них були сильніші характером люди. І вони не змогли розкрити свій гумор. Але, коли вони змінювали повністю свій соціум, йшли в КВН, то досягали успіху", - пояснив Олександр Куровський.

Дмитро Корнелюк: "Це треба любити. Не кожен може розвинути вміння жартувати, бо не кожен має чітке розуміння, для чого йому це треба. Це так, як у спорті: кожен же може мати гарну фігуру. І якщо хтось зараз, читаючи це, подумав, що не кожен через стан здоров'я, то не існувало б тоді паралімпійців".
 

Отже, почуття гумору - річ унікальна. Комусь вдається смішно подавати жарти, а хтось цьому вчиться протягом років. Усі залежить від Вашого бажання, соціуму, харизми та багатьох інших факторів.

Читайте також
Зірки "Кварталу 95" жорстко висміяли перехоплену розмову окупанта з дружиною (відео) Зірки "Кварталу 95" жорстко висміяли перехоплену розмову окупанта з дружиною (відео)
Актори новою пародією підняли настрій усім українцям.
Вілл Сміт вдарив актора на церемонії Оскар 2022 (відео) Вілл Сміт вдарив актора на церемонії Оскар 2022 (відео)
Вілл справжній ньюзмейкер через свій вчинок на церемонії Оскар 2022.
Loading...
Load next