KAZKA у Львові: Потрапити на концерт можна буде безкоштовно!

KAZKA у Львові: Потрапити на концерт можна буде безкоштовно!
Глядачі та читачі телеканалу "ПравдаТУТ Львів" мають змогу виграти 4 квитки на концерт гурту "KAZKA", який виступить у Львові вже 25 червня.

Рік тому гурт "KAZKA" підкорив серця 8 тисяч глядачів новим масштабним NIRVANA The Show у київському Палаці Спорту. Однак, вже цього року легендарний гурт "KAZKA" виступить із концертом у Львові в !FESTRepublic, який відбудеться вже 25 червня.

Глядачі та читачі телеканалу ПравдаТУТ Львів мають унікальну можливість потрапити на концерт відомого гурту безкоштовно! Умови розіграшу надзвичайно прості, тому не втрачайте можливості стати частиною грандіозного вечора та пережити незабутні емоції разом із гуртом "KAZKA" та телеканалом ПравдаТУТ Львів.

Що потрібно зробити аби виграти квитки?

Виконавши усі умови, ви автоматично стаєте учасником розіграшу.

Зокрема, буде два переможці, яких телеканал ПравдаТУТ Львів обере вже у середу, 23 червня. Кожен з переможців отримає по два квитки! 

Не втрачайте своєї можливості, оскільки виступ гурту "KAZKA" - це завжди неочікуване поєднання популярної електронної музики зі стародавніми традиціями народного співу. І все це завдяки неймовірній харизмі та оксамитовому голосу солістки гурту - Олександри Заріцької. 

Деталі розіграшу на Facebook-сторінці телеканалу ПравдаТУТ Львів.

Читайте також
Виступ гурту KAZKA перенесли через негоду у Львові: коли відбудеться концерт Виступ гурту KAZKA перенесли через негоду у Львові: коли відбудеться концерт
Виступ відомого гурту KAZKA довелось перенести через буревій, який вирував у Львові 25 червня. Однак, відчути незабутні емоції та відвідати запальний концерт можна буде вже цієї п'ятниці.
На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео) На безкоштовний концерт "Океану Ельзи" у Львові зможуть потрапити лише вакциновані (відео)
Безкоштовний концерт "Океан Ельзи" присвячений 360-річчю Львівського університету. Щоб потрапити на площу перед університетом, де відбуватиметься захід, відвідувачі концерту повинні мати сертифікат про вакцинацію або негативний тест на Covid-19.
У Львові відбудеться патріотичний концерт в межах мистецького проєкту «Українцям щонайперше – воля!» У Львові відбудеться патріотичний концерт в межах мистецького проєкту «Українцям щонайперше – воля!»
Вже 31 жовтня у Львові на сцені театру ім. Марії Заньковецької відбудеться масштабний патріотичний концерт. Усі гроші з продажу квитків будуть передані на потреби ЗСУ.
Loading...
Load next