Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)

Кривава різанина біля магазину на Львівщині: поліцейські затримали ймовірного вбивцю (фото)
Поранений 53-річний місцевий мешканець у продавця одного з магазинів попросив допомоги. Продавець одразу ж викликав поліцію – на місце приїхали правоохоронці.

У селі Великі Грибовичі, що на Львівщині, вночі трапилась бійка внаслідок якої постраждало двоє чоловіків - 47-річний місцевий бізнесмен та його товариш. Трагедія трапилась 8 жовтня близько 22:00, тоді ж поліцейські отримали повідомлення про конфлікт між групою чоловіків. Про різанину повідомив продавець магазину, неподалік якого й трапилось жорстоке вбивство, повідомляє пресслужба поліції у Львівській області.

Фото: Національна поліція

Як встановили правоохоронці, 61-річний мешканець одного з сіл Львівського району під час конфлікту вбив одного свого односельчанина та важко поранив іншого, - йдеться у повідомленні.

Фото: Національна поліція

В результаті конфлікту був поранений 53-річний місцевий мешканець. Медики діагностували у нього відкриту черепно-мозкову травму та проникаючі ножові поранення грудної клітини та шиї. Невдовзі неподалік магазину правоохоронці виявили тіло ще одного чоловіка – також місцевого жителя віком 47 років, з тілесними ушкодженнями, без ознак життя. Відомо, що причиною його смерті стали ножові поранення у ділянці живота та спини.

Фото: Національна поліція

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, опитали мешканців, переглянули записи камер відеоспостереження та встановили, що тілесних ушкоджень пораненому та загиблому чоловікам завдав їх 61-річний односельчанин під час конфлікту, - зауважили у поліції.

Наразі у справі триває слідство. Підозрюваному у вбивстві загрожує позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, що інцидент трапився близько 22:00 біля супермаркету "Рукавичка", де двоє місцевих мешканців розпивали алкогольні напої, однак згодом до них підійшов інший чоловік, з яким у них трапився конфлікт. Після цього чоловік пішов, проте невдовзі повернувся ще двома чоловіками, опісля розпочалася масова бійка.

Читайте також
Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен
Внаслідок бійки у Великих Грибовичах померли двоє чоловіків - 45-річний місцевий бізнесмен та його товариш. Відомо, що вбивцю досі розшукують та він має психічні розлади.
Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото) Безвісти зниклу львів'янку знайшли на дні Алтайських озер (фото)
Зниклу напередодні 19-річну львів’янку Анастасію Стахів знайшли мертвою. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Пошуково-рятувальна волонтерська асоціація Sarva.
У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+) У Львові затримали "кримінального авторитета" з Мукачева: підозрюють у вбивстві (фото 18+)
В аеропорту Львова затримали мукачівського “кримінального авторитета” Артура Пашкуляка. Затримання відбулося за участі поліції Києва разом із спецпризначенцями КОРДу.
Loading...
Load next