Стало відомо, як у Києві перевірятимуть Covid-сертифікати та тести у транспорті

Стало відомо, як у Києві перевірятимуть Covid-сертифікати та тести у транспорті
Мер Києва Віталій Кличко розповів, як перевірятимуть наявність сертифікатів про вакцинацію проти коронавірусу або ПЛР-тестів у людей, які користуватимуться громадським транспортом, коли місто потрапить до червоної зони.

За словами київського міського голови, з 1 листопада Covid-документи у пасажирів перевірятимуть спеціальні рейди.

Кличко зазначив, що кожного громадянина не зможуть перевірити, однак робитимуть рейди та штрафуватимуть людей, які не зможуть надати сертифікат вакцинації чи Covid-тест.

За його словами, місцева влада не видаватиме спеціальних перепусток для проїзду в громадському транспорті.

З 1 листопада Київ потрапить до червоної карантинної зони. З понеділка у місті запровадять низку протиепідемічних обмежень.

Зокрема, для користування громадським транспортом українцям потрібно надати сертифікат вакцинації проти коронавірусу або негативний результат ПЛР-тесту.

Заклади харчування, торговельні центри, спортзали та фітнес-центри зможуть працювати за умови 100% імунізованого персоналу, а відвідувачі зобов’язані мати з собою Covid-документи.

Ярина Самарик - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні зафіксовано 26870 нових випадків захворювань на Covid-19 В Україні зафіксовано 26870 нових випадків захворювань на Covid-19
За добу 28 жовтня 2021 року в Україні зафіксовано понад 26 тисяч нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19.
Таблетки від COVID-19: які результати американських вчених Таблетки від COVID-19: які результати американських вчених
У Сполучених Штатах Америки закінчилися випробування експериментальних противірусних таблеток Pfizer Inc проти коронавірусу. Препарат показав гарний результат і скоро його можна буде придбати в аптеках.
В Україні виявлено 27 377 нових випадків захворювання на COVID-19 В Україні виявлено 27 377 нових випадків захворювання на COVID-19
За добу 03 листопада в Україні зафіксовано 27 377 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19
Loading...
Load next