Президент України на 38 місці в рейтингу довіри громадян

Президент України на 38 місці в рейтингу довіри громадян
Вперше, за історію керування країною Володимир Зеленський має такий низький відсоток довіри до своєї діяльності й до його команди. Натомість 45% не схвалюють дії очільника.

Вперше, за історію керування країною Володимир Зеленський має такий низький відсоток довіри до своєї діяльності й до його команди.

Натомість 45% не схвалюють дії очільника. Такі показники надали після дослідження Київського національного інституту соціології. 

Рейтинг довіри вперше за рік став від’ємним, а в порівнянні з травнем впав на 7%. Опитування було проведено методом САТІ, тобто набором випадкових телефонних номерів з використанням комп’ютера. 

Крім того, довіряти українці перестали Верховній Раді та Кабміну. В порівнянні з травневими результатами 23% опитаних в червні схвалюють дії Кабінету міністрів, хоча раніше було 24%.

За результатами даного опитування дії як парламенту, так і уряду «левова частка народу» не підтримує.

Опитування проводили з 20 червня протягом 3 днів. У ньому взяли участь 2000 респондентів. Статистична похибка вибірки не перевищує: 2,2% для показників близьких до 50%, 2,1% — для показників близьких до 25%, 1,4% — для показників близьких до 10%.

Нагадаємо, що в офісі Президента України подякували 5 країнам-партнерам за допомогу після паводків. За словами прессекретарки Президента України Юлії Мендель вдячність скерували США, Угорщині, Ізраїлю, Молдові та Швеції.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Читайте також
США закликали росію залишити ЗАЕС та встановити 10-кілометрову демілітаризовану зону США закликали росію залишити ЗАЕС та встановити 10-кілометрову демілітаризовану зону
В заяві Держдепу США засуджено дії росії на ядерних об'єктах України та ядерний шантаж, якому піддається Україна та весь світ.
Loading...
Load next