«Народний Рух України» заявив про наміри балотуватися на місцевих виборах

«Народний Рух України» заявив про наміри балотуватися на місцевих виборах
«Збережемо рух - збережемо Україну» – з такими меседжами партія «Народний Рух України», політичне життя якої сягає 30-річного віку, публічно озвучила, що балотуватиметься на місцевих виборах.

«Збережемо рух - збережемо Україну» – з такими меседжами партія «Народний Рух України», політичне життя якої сягає 30-річного віку, публічно озвучила, що балотуватиметься на місцевих виборах. Зокрема до обласної та львівської міської рад, а також в райони та ОТГ Львівщини. 

«Ми хочемо закликати людей підтримати ті партії, в яких є люди, в яких є структури. До кого можна завтра в своєму селі прийти і конкретна людина буде нести конкретну відповідальність, а не хтось з відео, з телебачення десь сказав підтримати його», - каже  Сергій Дзядик, голова «Народного Руху України» Львівщини.

Наразі рухівців налічується декілька тисяч та це  лише на Львівщині. Турбує відсутність закону, за яким балотуватимуться у жовтні та надміру віртуальна політика сьогодення.  

«Ми закликаємо патріотичні сили в області, які не мають змоги самостійно йти на вибори, долучатись до нас. Народний Рух України за 30 років завше проходив у всі ради», - додає  Сергій Дзядик.

Заступник голови «Народного Руху України» Львівщини Роман Филипів зазначає: «Це дискусія, в якій беруть участь, і сивочолі рухівці, і молоді рухівці. В межах якої  кожен висловлює свою думку. А дискусія точиться, мабуть, навколо 3-ьох фундаментальних речей: 1- роль НРУ в сучасному світі в сучасній Україні; 2 річ це концептуальні засади, ну а 3 - це люди».

Кажуть: прямують на вибори для змін та державотворення. До прикладу, армія. Хоча й змінюється на краще, проте є до чого прагнути, каже військовий. 

«Найбільша проблема нашої української армії - це пострадянська армія, яка формується на стресі. А має формуватися на сучасних умовах, солдат поважає командира, боєць поважає свого командира, командир поважає свого бійця. І тоді, коли вони  товариші - це є армія», - розповідає Олег Височанський, кіборг, директор «Будинку воїна».

Такі асоціації у чоловіка із Народним Рухом України. Рухівці ж переконані, що серед них є ті, хто готовий працювати в уряді, комітетах, міністерствах, ОТГ та в місцевих осередках. Та готові взяти на себе відповідальність.

Богдан Гагалюк, заступник голови Львівської облради зазначив: «Ті люди, які є в Русі, так є і старші люди, але з досвідом. Є люди середнього віку і молоді люди, які бачать вже в другому чи третьому поколінні є рухівцями.  Вони виросли на патріотичних ідеях і можуть це довести та ще раз показати, що ми є державницька і патріотична українська партія».

Представники політичної сили переконані, що багато залежить від виборців. 

https://www.youtube.com/watch?v=s3hEZa8GQCs&t=3s

Автор: Марічка Драбич

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Ватажки бойовиків попросили Путіна визнати "незалежність" "ЛНР і ДНР" (відео) Ватажки бойовиків попросили Путіна визнати "незалежність" "ЛНР і ДНР" (відео)
Минулого місяця депутати від Комуністичної партії Російської Федерації внесли до Державної думи РФ проєкт постанови звернення до президента Володимира Путіна з проханням визнати так звані “Л/ДНР”.
Баканов зустрівся із новопризначеним Послом США Бріджит Брінк Баканов зустрівся із новопризначеним Послом США Бріджит Брінк
США засуджують російську агресію та продовжують підтримувати територіальну цілісність України
Loading...
Load next