Міністр освіти Сергій Шкарлет на випробовувальному терміні

Міністр освіти Сергій Шкарлет на випробовувальному терміні
У призначенні Шкарлета на в.о. міністра освіти на науки зазначено, що він має кілька місяців аби проявити свої здібності на посаді. Про розповів очільник уряду Денис Шмигаль.

У призначенні Шкарлета на в.о. міністра освіти на науки зазначено, що він має кілька місяців аби проявити свої здібності на посаді.

Про розповів очільник уряду Денис Шмигаль. За його словами, парламент не заперечує, аби Шкарлет поки побув міністром.

Під час години запитань до уряду Шмигаль нагадав нардепам, що Шкарлет має своє бачення розвитку української освіти та науки на 2020 рік. Та додав, що вже з першого дня на посаді в.о. міністр почав активно співпрацювати з профільним комітетом ВРУ.

Тож, упродовж наступних місяців новий очільник МОНу має продемонструвати, чи здатен свою написану програму реалізувати на ділі.  

Нагадаємо, зарплатний борг в Україні перевищив суму в три мільярди гривень. Заборгованість економічно активних підприємств за травень 2020-го року становить 7,5%. Станом на 1 червня борг сягнув суми 1 мільярд 958 тисяч гривень.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Власне бачення" перспектив: Лукашенко заявив, що Білорусь ніколи не стане демократичною державою, як Україна "Власне бачення" перспектив: Лукашенко заявив, що Білорусь ніколи не стане демократичною державою, як Україна
Зазначимо, що Європейський союз розширив санкційний список проти режиму самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.
Loading...
Load next