Легалізація азартних ігор принесе в бюджет 4,5 мільярди гривень

Легалізація азартних ігор принесе в бюджет 4,5 мільярди гривень
Законопроєкт щодо легалізації азартних ігор розглядається у Верховній Раді уже другий тиждень.

Законопроєкт щодо легалізації азартних ігор розглядається у Верховній Раді уже другий тиждень.

Зазначається, що попередньо депутатами було розглянути 300 правок до законопроєкту який стосується легалізації казино, ігрових автоматів та букмекерських ставок.

Станом на сьогодні народним обранцям потрібно ще розглянути 1,5 тисячі правок.

Це підтвердила заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук.

Проти легалізації виступили "Опозиційна платформа – За життя" і "Батьківщина". У другій наполягають, що це питання потрібно обговорювати на референдумі. В "Батьківщині" не приховують, що ставлять на підтвердження чи не всі поправки, які схвалив комітет.

У другій наполягають, що це питання потрібно обговорювати на референдумі. В "Батьківщині" не приховують, що ставлять на підтвердження чи не всі поправки, які схвалив комітет.

"З одного боку, це банальне затягування. А з іншого боку, вони щей намагаються змінити редакцію закону й розбалансувати документ. У такий спосіб уже кілька поправок, схвалених комітетом, під час підтвердження не набрали необхідної кількості голосів у залі", – зазначила Кравчук.

Голова Комітету Верховної ради України з питань фінансів Данило Гетманцев повідомив, що легалізація азартних ігор поповнюватиме держбюджет на 4,5 млрд щорічно.

Також варто звернути увагу на те, що оподаткування грального бізнесу буде регулюватися окремим законопроєктом. 

Нагадаємо, що шахтарі вже тиждень мітингують під Офісом Президента. Гірники державних шахт уже протягом 7 днів продовжують безстрокову акцію під Офісом Президента. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.
Loading...
Load next