Netflix створює найдорожчий фільм

Netflix створює найдорожчий фільм
Компанія Netflix оголосила про роботу над своїм проєктом, який створюється наразі. Йдеться про шпигунський трилер вартістю 200 мільйонів доларів. Він називається«Сіра людина».

Компанія Netflix оголосила про роботу над своїм проєктом, який створюється наразі.

Йдеться про шпигунський трилер вартістю 200 мільйонів доларів.

Він називається«Сіра людина».

Роль убивці та ексшпигуна в стрічці виконає Раян Гослінг, тим часом роль агента ЦРУ втілить Кріс Еванс.

Плани щодо зйомки даного проєкту вже підтвердив Кріс Еванс у своєму Twitter, зазначивши, що він буде дуже радий попрацювати з братами Руссо вже в п'ятий раз.

Фільм заснований на серії книг Марка Гріні «Сіра людина» про Корта Джентрі, який є вбивцею, колишнім оперативником ЦРУ і «легендою в таємному світі».

Режисерами фільму є Джо та Ентоні Руссо, які свого часу поставили «Месників: Завершення» - найприбутковішого фільму з коли-небудь створених.

У компанії мають намір на основі «Сірою людини» створити нову франшизу з рівнем масштабу «бондіани». Почати фільмування мають намір на початку січня в Лос-Анджелесі. Локації за кордоном ще не погодили.

Додамо, що одними з найкращих оригінальних серіалів Netflix є «Дивні дива», «Корона», «Чорне дзеркало», «Мотрійка» і «Мисливець за розумом».

Нагадаємо, що науковці NASA здивували найдетальнішими знімками Сонця. Фотографії на відстані у 77 мільйонів кілометрів опублікувала місія Solar Orbiter, якою керують космічні агенції США і Європи. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
"Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео) "Я вас перекушу і не поперхнуся": Гордон з Миловановим влаштували сварку в прямому ефірі (відео)
Скандальний український журналіст Дмитро Гордон та колишній міністр розвитку економіки й позаштатний радник голови Офісу президента Тимофій Милованов влаштували словесну перепалку в прямому ефірі через невдалий жарт останнього.
Loading...
Load next