Мотопатрулі тепер працюватимуть у Львові

Мотопатрулі тепер працюватимуть у Львові
У місті правопорядок забезпечуватимуть дев'ять екіпажів поліцейських патрулів на мотоциклах.Про це повідомила Львівська міська рада. "Львів - друге місто в Україні після Києва, де з сьогоднішнього д

У місті правопорядок забезпечуватимуть дев'ять екіпажів поліцейських патрулів на мотоциклах.

Про це повідомила Львівська міська рада. 

"Львів - друге місто в Україні після Києва, де з сьогоднішнього дня на вулицях міста буде працювати мотопатруль... Специфіка міста не зовсім часто дозволяє нам вчасно приїхати на ту чи іншу подію. Автомобіль буде їхати довго, піший патруль буде йти довго, тому мобільність і оперативність мотопатрулів - основне", - пояснив начальник Управління патрульної поліції у Львівській області Роман Пилипенко. 

Новоутворені бригади пройшли навчання та обладнані оснащені всім необхідним для роботи. 

Також додає: "Те, що наші хлопці та дівчата на сьогодні вміють — це завдяки інструкторам, тому дякую їм. Львів — друге місто Україні після Києва, де від сьогодні на вулицях міста буде працювати мотопатруль. Мене дуже тішить, що саме Львів за столицею має цей вид патруля, бо специфіка міста не зовсім часто нам вчасно дозволяє приїхати на ту чи іншу подію".

При порушенні правил дорожнього руху, екстрених ситуацій, а саме мінування, вибухи, пожежі тощо, правоохоронці будуть діяти.

Міський голова Львова Андрій Садовий привітав співробітників поліції з початком мотопарулювання. Пояснює, що завдяки цьому нововведенню місто повинне стати ще безпечнішим для його жителів і туристів. 

"Львів є першим після Києва, тому що Київ - це наша столиця, але Львів - це душа нашої країни. Велика подяка за те, що у нас сьогодні такий серйозний мотопатруль. Наша політика чітка - Львів був, є і завжди повинен бути максимально безпечним містом, щоб львів'яни відчували себе в комфорті, а гості, які приїжджають, були щасливі і могли пізнати історію нашого міста і полюбити його", - зазначив Садовий. 

Біля міської ради на Площі Ринок відбулося урочисте привітання, а після цього мотобригади відразу роз'їхалися патрулювати вулиці місті Лева. 

Нагадаємо, що мешканцям аварійного будинку Львівська мерія купить нові квартири. Житлову будівлю, що на вулиці Хімічній, 2 намагалися повернути до нормального стану. 

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next