"Плівки Медведчука": в ОП назвали позов Порошенка до Зеленського - "дивним та абсурдним"

"Плівки Медведчука": в ОП назвали позов Порошенка до Зеленського - "дивним та абсурдним"
Позов експрезидента Петра Порошенка до чинного - Володимира Зеленського до суду, який стосується так званий "плівок Медведчука" є дивним і абсурдним.

Адвокати Петра Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді. На них фігурує лідер "Європейської Солідарності" і народний депутат від проросійської "ОПЗЖ" та кум президента РФ - Віктор Медведчук. Зокрема, правозахисники колишнього президента переконані, що Офіс Президента є причетним до цього журналістського розслідування й Bihus.Info, на їхню думку, опублікував далеко не все, що було у його розпорядженні.

На Банковій вже відреагували на позов Порошенка проти чинного президента. Так радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі "Новое Время" повідомив, що цей позов - це "просто юридичний спам і не більше".

Коментувати його всерйоз або якось оцінювати перспективи - неможливо. На мій погляд, одне з двох. Або адвокати Порошенка генерують хоча б якусь помітну активність, щоб виправдовувати витрати на їх утримання. Або у самого Порошенка вже вичерпалися ідеї на рахунок того, як перекривати негатив від реально існуючих взаємин з Медведчуком, - заявив Подоляк.

Він також зауважив, що Офісі глави держави не причетний до модерації "плівок Медведчука" й назвав заявив адвокатів Порошенка - "безглуздими"

Нагадаємо, що раніше журналісти Bihus.Info опублікували кілька годин записів розмов народного депутата від прокремлівської ОПЗЖ Віктора Медведчука, на яких фігурував, в тому числі і Петро Порошенко. Згодом адвокати експрезидента вирішили подати позов до суду на Володимира Зеленського.

Згодом,  сам журналіст Денис Бігус прокоментував позов адвокатів п’ятого президента Петра Порошенка до очолюваної ним організації "Том 14" та Зеленського. Він наголосив, що позов проти його організації взагалі немає сенсу, оскільки на балансі "Том 14" взагалі немає жодних записів чи плівок - всі вони, за його словами, оприлюднені на YouTube.

Читайте також
Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса” Порошенко подав на Зеленського до суду: адвокати експрезидента вимагають оприлюднити всі оригінали “плівок Бігуса”
Адвокати Порошенка подали позов до суду на Зеленського та вимагають оприлюднити всі так звані “записи Бігуса” у первісному вигляді.
"Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео) "Плівки Медведчука": суд відмовився розглядати позов Порошенка до Bihus.Info та Зеленського (відео)
Раніше п'ятий президент Порошенко просив суд визнати протиправним "приховування від суспільства повної версії "плівок Медведчука" і опублікувати їх у первісному вигляді.
"Головне закинути в маси тезу": Бігус відреагував на позов адвокатів Порошенка щодо "плівок Медведчука" "Головне закинути в маси тезу": Бігус відреагував на позов адвокатів Порошенка щодо "плівок Медведчука"
Журналіст Денис Бігус, проти якого адвокати лідера "ЄС" Петра Порошенка подали позов до суду, повідомив, що про повне оприлюднення "плівок Медведчука" "з юридичної точки зору там взагалі нема про, що говорити". Оскільки усі вони, за його словами, вже опубліковані.
Loading...
Load next