Зараз Львів переживає черговий транспортний колапс, наголошує Олег Синютка

Зараз Львів переживає черговий транспортний колапс, наголошує Олег Синютка
Провокують його нестача громадського транспорту, постійні заторів через невдалі інфраструктурні рішення та невиконання вже раніше розробленого плану щодо розвитку цієї галузі."Мер і його група не зн

Провокують його нестача громадського транспорту, постійні заторів через невдалі інфраструктурні рішення та невиконання вже раніше розробленого плану щодо розвитку цієї галузі.

"Мер і його група не знають, яка повинна бути транспортна стратегія нашого міста. Щобільше, ота нищівна критика про відсутність генерального плану ще раз демонструє, що генеральний план Львова, який був прийнятий міською радою у 2010 році, не тільки не виконується, а ще й дії мері йому кардинально суперечать", - зазначає кандидат на посаду голови Львівської ОТГ від «Європейської солідарності».

Політик також додає, що міська влада постійно звертає увагу людей на те, що мерія закупила новенькі автобуси. Однак вони зараз, каже Олег Синютка, простоюють на АТП, а не покращують ситуацію з міськими перевезеннями. До того ж довготривале запровадження електронного квитка є лише черговим піар-ходом напередодні місцевих виборів, вважає народний депутат.

"Ще у 2014 році, коли я йшов зі стін Львівської міської ради, ми залишили повністю усю документацію на оголошення тендеру впровадження у Львові електронного квитка. З цього часу пройшло 6 років! І чому саме перед виборами міська влада повернулася до цього?" - зауважив Олег Синютка.

Та розв'язати цю проблему можливо, переконує політик. Для цього потрібно зокрема створити у місті нові трамвайні маршрути, збудувати Північну об’їзну та розширити вже наявні її частини, а також провести аудит комунальних транспортних підприємств та реорганізувати їхню роботу так, щоб побороти збитковість. Зачепили й тему будівництва підземних паркінгів.

"Всі ті місця, які знаходяться в центральній частині міста і були зарезервовані для будівництва наземних паркінгів, сьогодні забудовані житловими будинками. І останньою гнилою вишнею на несмачному торті безгосподарності міської ради була пропозиція віддати вільну ділянку біля готелю «Жорж» під таке чергове будівництво", - додав він.

Але цю пропозицію все ж не прийняли. Окрім того, політик пропонує збільшити кількість тролейбусних маршрутів, та облаштувати нові міські артерії, щоб розвантажити транспортний потік та уникнути подальших інфраструктурних проблем.

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Читайте також
Лукашенко вважає Україну новою загрозою для Білорусі (відео) Лукашенко вважає Україну новою загрозою для Білорусі (відео)
Лукашенко зібрав керівників майже всіх силових структур, щоб обговорити не тільки ситуацію на кордоні, але і що відбувається навколо Білорусі. В тому числі обговорили ситуацію із Україною.
Loading...
Load next