Бойко сказав: "Немає даних, щоб називати Путіна вбивцею"

Бойко сказав: "Немає даних, щоб називати Путіна вбивцею"
Лідер партії ОПЗЖ, Юрій Бойко, в ефірі одного з українських каналів заявив, що він не вважає президента Росії - вбивцею.

Співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрій Бойко сказав, що "немає даних", які підтверджують те, що Володимир Путін є вбивцею. У вчорашньому ефірі програми Право на владу, Бойка запитали, що він думає про російського президента. Повідомляє УНІАН.

" Я хотів би поставити вам питання, на яке кожен українець без сумнівів може відповісти. Президент Байден сказав, що Путін – убивця. Ви так вважаєте теж? Я – так ", – запитав один із гостей політичного ток-шоу.

Відповідь проросійського політика вразила. Юрій Бойко вважає, що Байдена просто "піймали журналісти", до того ж називати Путіна вбивцею українські можновладці не повинні. Адже це, на його думку, ускладнить переговори щодо Донбасу.

Ведуча програми Наталія Мосейчук, в свою чергу зауважила, що Байден назвав Путіна вбивцею, та це не заважає йому вести з тим переговори. А потім попросила Бойка все ж відповісти прямо на поставлене запитання.

" У мене немає таких даних, що він - вбивця", – зазначив лідер ОПЗЖ.
 

Нагадаємо, що в одному зі своїх інтерв'ю ABC News, 46-й президент США на увесь світ заявив, що вважає Путіна вбивцею і зазначив, що рано чи пізно той відповість за свої злочини.  Журналісти згодом перепитали у речниці Байдена, чи не шкодує президент про свої слова.

" Ні. Президент дав пряму відповідь на пряме запитання ", — зазначила жінка.

Зокрема, це спростовує слова проросійського Юрія Бойка про те, що Байдена "спіймали журналісти".
 

Читайте також
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.
Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився Зеленський намагався поговорити з Путіним, однак він відмовився
Після загибелі чотирьох українських військових під Шумами, президент України Володимир Зеленський намагався поговорити з Путіним. Однак, той відмовився, бо ніби то нема про, що говорити.
Loading...
Load next