У Держдепі США підтримують Україну

У Держдепі США підтримують Україну
США занепокоєні стурбованість пересуванням російських військ біля кордонів України. Вашингтон звернувся до Москви за поясненнями.

Про це повідомив представник держдепартаменту США Нед Прайс.

Ми обговорили нашу стурбованість щодо зростання напруженості та порушень режиму припинень вогню з союзниками по НАТО і звернулися до Росії за поясненнями, - зазначається.

Він нагадав, що минулого місяця через ескалацію агресії на сході України загинуло 4 українських солдатів та поранено ще 2 осіб українського персоналу.

Ми обговорюємо наше занепокоєння щодо цієї ескалації та порушення режиму припинення вогню та регіональне напруження з нашими союзниками по НАТО», - сказав речник закордонного відомства.

Також він наголосив, що США неодноразово заявляли: вони підтримують Україну перед обличчям залякувань та агресії з боку Росії.

Читайте також
Байден поговорив з Путіним про Україну Байден поговорив з Путіним про Україну
Президент США Джо Байден у вівторок, 13 квітня, поспілкувався з президентом Росії Володимиром Путіним. Вони обговорили низку регіональних та глобальних питань.
Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука" Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".
Військо РФ біля кордону з Україною: чи можлива нова війна?
Близько 4 тис. російських військових перебувають на кордоні з Україною. Росія заперечує можливий початок бойових дій, Україна і США висловлюють занепокоєння.
Loading...
Load next