Байден поговорив з Путіним про Україну

Байден поговорив з Путіним про Україну
Президент США Джо Байден у вівторок, 13 квітня, поспілкувався з президентом Росії Володимиром Путіним. Вони обговорили низку регіональних та глобальних питань.

Зокрема Байден висловив занепокоєння через збільшення сил РФ на кордоні з Україною.

Про це повідомила пресслужба Білого дому.

- Президент США також підкреслив непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності. Він висловив нашу стурбованість з приводу раптового нарощування російських військових в окупованому Криму та на кордонах України та закликав Росію до деескалації напруженості. Президент Байден підтвердив свою мету побудувати стабільні та передбачувані відносини з Росією, що відповідають інтересам США, та запропонував зустріч на вищому рівні у третій країні найближчими місяцями для обговорення всього кола питань, що стоять перед США та Росією, - йдеться у повідомленні.

Читайте також
У Держдепі США підтримують Україну У Держдепі США підтримують Україну
США занепокоєні стурбованість пересуванням російських військ біля кордонів України. Вашингтон звернувся до Москви за поясненнями.
Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука" Youtube не відповів на звернення України про закриття "каналів Медведчука"
Україна офіційно зверталася до Youtube, щоб заблокувати там пул так званих "телеканалів Медведчука".
Військо РФ біля кордону з Україною: чи можлива нова війна?
Близько 4 тис. російських військових перебувають на кордоні з Україною. Росія заперечує можливий початок бойових дій, Україна і США висловлюють занепокоєння.
Loading...
Load next