В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі

В Росії відповіли на запрошення Зеленського, щодо зустрічі з Путіним на Донбасі
Російська Федерація відреагувала на запрошення українського президента щодо зустрічі з Путіним на Донбасі, де йде війна. Росія вважає, що ця зустріч не має ніякого сенсу.

Про це заявив заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров, повідомляє ТАСС.

З його слів запрошення Зеленського, "це заяви хорошого актора", він не вбачає в них якогось глибокого смислового навантаження.

"Він (Зеленський) пропонує зустріч на українському Донбасі. З якого переляку наш президент повинен з ним зустрічатися на Донбасі, який Зеленський, по-перше, не контролює", - зазначив Джабаров.

Також російський посадовець додав, що Зеленському "захотілося" заявити про себе, "ніби-то перехопити ініціативу" перед посланням президента Росії Володимира Путіна Федеральним зборам, яке буде оголошено в середу.

Нагадаємо, що Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".

Читайте також
Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі Арестович вважає, що Росія не готова говорити з Зеленським про ситуацію на Донбасі
Спікер України у Тристоронній контактній групі Олексій Арестович повідомив, що не бачить готовності та прагнення Росії розмовляти із Володимиром Зеленським.
Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна Зеленський запропонував Путіну зустрітись на Донбасі, де йде війна
Президент України записав відеозвернення, яке було присвячене російській агресії. В ньому Володимир Зеленський запропонував президенту країни-агресорки Володимиру Путіну зустрітися "в будь-якій точці Донбасу, де йде війна".
В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі В Кремлі заявили, що Путін сам відповість на запрошення Зеленського щодо зустрічі на Донбасі
Пєсков повідомив, що Володимиру Путіну, доповіли про запрошення українського президента Зеленського щодо зустрічі двох політиків на території Донбасу, де йде війна.
Loading...
Load next