Зеленський планує ввести кримінальну відповідальність за контрабанду алкоголю і сигарет

Зеленський планує ввести кримінальну відповідальність за контрабанду алкоголю і сигарет
Зеленський вніс до парламенту законопроект про введення кримінальної відповідальності за контрабанду різноманітних товарів, у тому числі й підакцизних.

Президент України Володимир Зеленський вніс на розгляд Верховної Ради невідкладний законопроект про зміни в Кримінальному та Кримінально-процесуальному кодексі положень щодо криміналізації контрабанди товарів та підакцизних товарів, а також недостовірного декларування товарів.

Відповідний проект закону зареєстрований 23 квітня на сайті Верховної Ради під номером 5420.

Його повний текст наразі не доступний.

 

Читайте також
Розпуск Верховної Ради України: Зеленський не бачить в цьому ніякого сенсу Розпуск Верховної Ради України: Зеленський не бачить в цьому ніякого сенсу
Зеленський прокоментував чутки про ймовірний розпуск парламенту й заявив, що не бачить в цьому сенсу, оскільки нардепи працюють.
Покарання від Зеленського: мільйонні штрафи та до 12 років тюрми за контрабанду Покарання від Зеленського: мільйонні штрафи та до 12 років тюрми за контрабанду
Президент України Володимир Зеленський пропонує Верховній Раді відновити кримінальну відповідальність за контрабанду. Зокрема він пропонує штрафи до двох мільйонів гривень та ув'язнення до 12 років.
Верховна Рада ухвалила зміни до Земельного кодексу Верховна Рада ухвалила зміни до Земельного кодексу
Сьогодні, 28 квітня, Верховна Рада прийняла закон України №2194 про внесення змін до Земельного кодексу України та низки законодавчих актів для удосконалення системи управління та дерегуляції земельні відносини.
Loading...
Load next