"Бог його знає, що шукали", - Тупицький прокоментував обшуки ДБР і розповів, що вилучили слідчі

"Бог його знає, що шукали", - Тупицький прокоментував обшуки ДБР і розповів, що вилучили слідчі
Олександр Тупицький розповів, як слідчі ДБР проводили сьогодні на вулиці Драгоманова в Києві обшуки за місцем його проживання і що їм вдалося вилучити.

Під час обшуку в будинку звільненого президентом України голови Конституційного Суду України (КСУ) Олександра Тупицького співробітники Державного бюро розслідувань (ДБР) вилучили боєприпаси та електроніку. Про це повідомив сам Тупицький виданню УНІАН.

"Я не знаю, що шукали. Я нічого не ховав, в мене вилучили патрони до зареєстрованого мисливського карабіну, оскільки я є мисливець. Також зі старого комп’ютера зняли жорсткий диск, старий телефон дружини вилучили, в якому навіть сім-карти вже немає. І на цьому все закінчилося. А що шукали - Бог його знає", - розповів екссуддя КСУ.

При цьому колишній суддя Конституційного суду України заявив, що такими обшуками на нього тиснуть й хочуть "вижити з Конституційного суду" та змусити піти. Він назвав це знущанням і спробою витерти ноги об голову суду.

"Я називаю це знущанням. Потрібно витерти ноги об голову Конституційного Суду, щоб він здався морально і пішов", - вважає Тупицький.

Зазначимо, що слідчі ДБР проводили обшуки у помешканні Тупицького через справи колишніх суддів господарського суду Віктора Татькова і Артура Ємельянова. В одному з епізодів цієї справи Тупицький є також підозрюваним.

Нагадаємо, що сьогодні, 13 травня, правоохоронці Державного бюро розслідувань прийшли із обшуками до будинку скандального екссудді КСУ - Олександра Тупицького, якого Володимир Зеленський намагається відповідним указом відсторонити від посадових обов'язків. Обшуки у будинку проводились у присутності Тупицького, його дружини, двох малих дітей та адвоката.

Читайте також
Зеленський VS Тупицький: суд скасував указ президента про звільнення судді Зеленський VS Тупицький: суд скасував указ президента про звільнення судді
Також Верховний суд вирішив, що дії Зеленського щодо судді КСУ Олександра Тупицького є незаконними.
Обшуки тривають: цього разу ДБР проводить обшуки у будинку скандального Тупицького Обшуки тривають: цього разу ДБР проводить обшуки у будинку скандального Тупицького
Правоохоронці Державного бюро розслідувань прийшли із обшуками до будинку скандального екссудді КСУ - Олександра Тупицького, якого Володимир Зеленський намагається відповідним указом відсторонити від посадових обов'язків.
Офіс президента оскаржив рішення суду про звільнення Тупицького Офіс президента оскаржив рішення суду про звільнення Тупицького
Наразі майбутня доля ексголови Конституційного Суду та скандального судді Олександра Тупицького залежить від рішення Великої палати Верховного Суду.
Loading...
Load next