Хто замінить Мендель: нового прессекретаря Зеленського оберуть до кінця тижня

Хто замінить Мендель: нового прессекретаря Зеленського оберуть до кінця тижня
В Офісі президента підготували двох кандидатів на посаду прессекретар президента Володимира Зеленського, які замінять Юлію Мендель. Ймовірно цього разу посаду займе чоловік.

Нового спікера президента визначать до кінця тижня. Наразі в ОП обирають між двома кандидатами на посаду прессекретаря — ведучим телеканалу "Україна 24" Сергієм Никифоровим та ексжурналістом Олександром Бондаренком. Про це виданню "Бабель" повідомили джерела в Офісі президента.

Однак, видання "Новое Время" із посиланням на обізнані джерела зазначає, що новий прессекретарем Зеленського стане все ж таки Сергій Никифоров. Також, за повідомленням "Бабель" ймовірно, посаду отримає також Никифоров, який раніше працював ще й на європейському телеканалі Euronews.

Сергій Никифоров

У коментарі виданню "Страна" Сергій Никифоров повідомив, що дізнався зі ЗМІ про те, що є "фаворитом" на посаду спікера Володимира Зеленського. Проте, ведучий відмовився коментувати деталі відбору та наголосив, що ініціатива брати участь у конкурсі була не його, адже пропозиція надійшла з ОП. 

Відомо, що рішення щодо нового речника повинні прийняти протягом одного-двох днів, або ж до кінця цього тижня.

Зауважимо, що раніше в ОП обіцяли представити нового прессекретаря президента ще до Дня журналіста – 6 червня. Однак, процес зайняв значно більше часу. 

Нагадаємо, що наприкінці квітня стало відомо, що Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимирс Зеленського, яку вона обіймала майже два роки. Зокрема, у червні в ОП сформували шорт-лист кандидатів на посаду прессекретаря Зеленського. У ньому було четверо людей, серед яких Никифоров і спікер Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко.

Читайте також
Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського
Новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.
Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров
Офіційне представлення нового речника президента Зеленського очікується найближчим часом. Однак, вже відомо, що ним стане ведучий телеканалу "Україна 24" - Сергій Никифоров.
Юлія Мендель звільняється з посади прессекретаря  Зеленського Юлія Мендель звільняється з посади прессекретаря Зеленського
Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимирс Зеленського, яку вона обіймала майже два роки.
Loading...
Load next