Новим прессекретарем Зеленського офіційно став ведучий Сергій Никифоров

Новим прессекретарем Зеленського офіційно став ведучий Сергій Никифоров
До обрання на нову посаду Никифоров працював ведучим новин на телеканалі "Україна 24". Зокрема, раніше він також повідомляв, що до переходу на український медіаринок він працював журналістом на європейському ТБ "Euronews".

Український журналіст та ведучий Сергій Никифором офіційно змінив в Офісі Президента Юлію Мендель, яка несподівано вирішила піти з посади прессекретар Зеленського. Сьогодні, 9 липня, глава держави офіційно підписав відповідний указ згідно з яким його новим речником став Никифоров, повідомляє пресслужба ОП.

Призначити НИКИФОРОВА Сергія Сергійовича Прес-секретарем Президента України. Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, як повідомляє "Сьогодні" відтепер Сергій Никифоров не працює ведучим інформаційного телеканалу "Україна 24".

Тепер Сергій – прессекретар президента. А для нас це приємна новина і визнання високого рівня професіоналізму нашої інформаційної редакції. Ми вдячні Сергію за загальний професійний шлях і щиро будемо радіти його успіхам.

Незважаючи на те, що він працював з нами, ми і надалі об'єктивно будемо висвітлювати дії членів команди президента України, у тому числі і Сергія. Це наш обв'язок, - заявив головний редактор Новинної Групи Україна Юрій Сугак.

Раніше нового прессекретаря президента України планували представити ще до Дня журналіста 6 червня. Однак, до цієї дати єдиного кандидата не встигли обрати.

Нагадаємо, що новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви. Прессекретар вже почав виконувати свої обов'язки й навіть встиг отримати перше завдання на новій посаді.

Читайте також
Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського
Новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.
Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров
Офіційне представлення нового речника президента Зеленського очікується найближчим часом. Однак, вже відомо, що ним стане ведучий телеканалу "Україна 24" - Сергій Никифоров.
"Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського "Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського
Наприкінці квітня стало відомо, що Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимира Зеленського, яку вона обіймала майже два роки.
Loading...
Load next