Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото)

Зеленський прилетів у Вільнюс для зустрічі із президентом Литви (фото)
У межах робочого візиту до Литви президент України зустрівся із президентом Литовської Республіки Гітанасом Науседою.

Зустріч відбувається у вузькому форматі у Президентському палаці у Вільнюсі, повідомляє пресслужба Офісу Президента.

У межах робочого візиту до Литви триває зустріч Глави Української держави Володимира Зеленського та Президента Литовської Республіки Гітанаса Науседи, - йдеться у повідомленні ОП.

Відомо також, що після завершення переговорів глави двох держав візьмуть участь у вступній сесії Конференції з питань реформ в Україні на тему "Сильна Україна у сильній європейській та євроатлантичній родині".

Зокрема, президенти Литви та України згодом поспілкуються із журналістами та представниками різноманітних ЗМІ, де повідомлять про хід своєї розмови та питання, які обговорювались під час неї.

Нагадаємо, що протягом 6 та 7 липня президент Володимир зеленський прибув з офіційним візитом у Литовське Республіку. Так, учора, 6 липня, під час тристоронніх переговорів з Президентом Литви Гітанасом Науседою та очільником Європейської ради Шарлем Мішелем він наголосив на незмінності стратегічного курсу України на набуття повноправного членства у Євросоюз.

 

Читайте також
Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського
Новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.
У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу У Варшаві підтвердили візит: 3 травня Зеленський відвідає Польщу
Президент України, 3 травня візьме участь у святкуванні 230-річчя прийняття першої конституції Польщі та проведе переговори з польським президентом Анджеєм Дудою.
Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту Держсекретар США Блінкен проведе зустріч із Зеленським: в ОП розповіли деталі візиту
Вже завтра, 6 травня, державний секретар Сполучених штатів Ентоні Блінкен зустрінеться із президентом Володимиром Зеленським. Зокрема також у графіку американського посадовця заплановані зустрічі із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.
Loading...
Load next