Аварія на хімзаводі поблизу Рівного: Монастирський назвав попередню причину вибуху (відео)

Аварія на хімзаводі поблизу Рівного: Монастирський назвав попередню причину вибуху (відео)
Підприємство "Рівнеазот" функціонує з 1969 року і з того часу капітального ремонту з заміною трубопроводу там ще жодного разу не проводилось.

Серед попередніх причин розгерметизації трубопроводу на заводі "Рівнеазот" названо невідповідність матеріалу заявленим характеристикам та корозію. Про це повідомив новий очільник Міністерства внутрішніх справ України Денис Монастирський під час засідання Кабінету міністрів.

Якщо ми говоримо про попередні причини, то саме підприємство функціонує з 1969 року. За попередньою інформацією, капітальний ремонт із заміною трубопроводу не відбувався останнє десятиліття, тому попередні причини можуть бути невідповідність матеріалу трубопроводу заявленим характеристикам виробника, а також корозія ділянки трубопроводу, - наголосив міністр.

Однак, остаточне рішення щодо причини вибуху на "Рівнеазоті" надасть спеціальна комісія, яка наразі працює на території підприємства. Також Монастирський розповів, що згідно з даними ДСНС, витоку газу та шкоди навколишньому середовищу немає.

Нагадаємо, що аварія на території заводу “Рівнеазот” сталася близько 17:00 20 липня поблизу міста Рівне. На заводі трапилась позаштатна ситуація – розгерметизація трубопроводу в цеху виробництва азотної кислоти.

Зокрема внаслідок вибуху ніхто не постраждав. У міністерстві внутрішніх справ України раніше підтвердили інформацію про відсутність жертв і постраждалих.

Читайте також
Комітет ВР України не підтримав відставку Авакова: депутати самостійно вирішуватимуть питання щодо звільнення міністра Комітет ВР України не підтримав відставку Авакова: депутати самостійно вирішуватимуть питання щодо звільнення міністра
Тепер долю міністра будуть вирішувати депутати на засіданні у Верховній Раді.
"Слуга народу" Монастирський видав Киві довідку про "важливість" його дисертації "Слуга народу" Монастирський видав Киві довідку про "важливість" його дисертації
Президент Зеленський запропонував народного депутата від своєї партії "Слуга народу" Дениса Монастирського на посаду очільника Міністерства внутрішніх справ, після звільнення Арсена Авакова.
Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео) Зеленський пропонує "слугу народу" Монастирського на посаду очільника МВС (відео)
Після написання заяви на звільнення Арсена Авакова, Зеленський вже почав шукати тих хто міг би замінити ексміністра на посаді. Так, новим очільником МВС зовсім скоро може стати "слуга народу" Денис Монастирський.
Loading...
Load next