Мамедов йде з органів прокуратури за власним бажанням: заступник Венедіктової написав заяву про відставку

Мамедов йде з органів прокуратури за власним бажанням: заступник Венедіктової написав заяву про відставку
Заступник Венедіктової Гюндуз Мамедов, який займався військовими злочинами, звільняється з посади заступника генерального прокурора.

Раніше в Офісі генерального прокурора повідомляли, що ще не одержували заяви від заступника генерального прокурора України Гюндуза Мамедова, адвокати якого учора, 26 липня, повідомили про його звільнення. Однією із причин відставки є те, що "керівництво Офісу генерального прокурора створило для нього складні умови роботи і блокує виконання ним своїх посадових обовʼязків".

Про це в Офісі генпрокурора повідомили 27 липня у відповідь на запит видання "Радіо Свобода".

З приводу цього питання поки що заява не надходила, - заявили у пресслужбі ОГП.

Від інших коментарів з цього приводу в Офісі генпрокурора відмовилися й деталей звільнення заступника Венедіктової наразі більше не повідомили.

Однак, згодом на своїй сторінці у Twitter заступник генерального прокурора Гюндуз Мамедов повідомив, що написав вже заяву на звільнення.

Написав заяву про відставку. Дякую всім, хто був поряд у ці складні останні 6 років і робив неможливі речі: на правовому фронті протидіяв збройній агресії РФ та повірив у можливість розбудови ювенальної юстиції і реалізовував цей проєкт. Далі буде...Служу українському народові, - написала у допичі посадовець.

Нагадаємо, що юристи Мамедова також зазначили, що заступника Венедіктової достроково позбавили доступу до держтаємниці, скоротили його посаду і відкрили проти нього ряд дисциплінарних та кримінальних справ. Саме тому Гюндуз Мамедов після 25 років роботи в органах прокуратури прийняв рішення подати у відставку.

Читайте також
Через "тиск з боку керівництва": заступник генпрокурора Мамедов іде у відставку Через "тиск з боку керівництва": заступник генпрокурора Мамедов іде у відставку
Заступник генпрокурора Венедіктової Гюндуз Мамедов вирішив піти у відставку й зовсім йде з органів прокуратури.
Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Loading...
Load next