Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі

Венедіктова заперечила слова Медведчука про лікування Козака в Білорусі
Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова не підтвердила інформацію проросійського депутата та кума Путіна Віктора Медведчука про те, що підозрюваний у державній зраді Тарас Козак перебуває на лікуванні в Білорусі.

Проте, деталі місцеперебування Козака генеральна прокурорка не змогла повідомити через свою посаду та вимоги українського законодавства. Про це повідомляє видання "РБК-Україна" із посиланням на заяву Ірини Венедіктової, яку вона виголосила у прямому ефірі "Україна 24". 

Остання інформація, яка до мене надходила зі ЗМІ, це пан Медведчук говорив, що він перебуває на лікарняному чи лікується в Білорусі. Але у нас оперативна інформація інша, і знову ж таки... вона ще не стала предметом кримінальних проваджень, - заявила Венедіктова.

Венедіктова також уточнила, що остання інформація, яка до неї надходила через ЗМІ, була від підсанкційного депутата від ОПЗЖ, якого також підозрюють у держзраді як і Козака, Віктора Медведчука.

Зазначимо, що на брифінгу щодо вручення підозр очільник Служби безпеки України Іван Баканов заявив, що Козак ймовірно переховується на території Росії.  

Нагадаємо, що кум Путіна та проросійський депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук, якому нещодавно обрали запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт розповів, що його соратник Тарас Козак, якого також звинувачують у державній зраді і замаху на розкрадання національних ресурсів в Криму, наразі перебуває на лікуванні в Білорусі.

"Я знаю, де знаходиться Народний депутат Тарас Козак. Він знаходиться на лікуванні в Білорусі", - зазначив Медведчук.

Читайте також
Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту Офіс генпрокурора проситиме суд взяти Медведчука під варту
В Офісі генпрокурора заявили, що провели процесуальні дії з підозрюваним депутатом Віктором Медведчуком та вручили йому клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Суд арештував майно підозрюваного у держзраді нардепа від "ОПЗЖ" Козака Суд арештував майно підозрюваного у держзраді нардепа від "ОПЗЖ" Козака
Яке саме майно потрапило під арешт наразі невідомо. Окрім цього, відносно особи Тараса Козака діють санкції, введені за фінансування тероризму.
Справа Медведчука: нардеп заволодів підприємствами на Донбасі завдяки бізнесмену Кузяру, - Венедіктова (відео) Справа Медведчука: нардеп заволодів підприємствами на Донбасі завдяки бізнесмену Кузяру, - Венедіктова (відео)
За матеріалами Служби безпеки України народному депутату з ОПЗЖ і куму Путіна Віктору Медведчуку оголошено нову підозру – про державну зраду.
Loading...
Load next