"Це ж пафосний день": Шкарлет про День Незалежності

"Це ж пафосний день": Шкарлет про День Незалежності
На організацію святкування 30-ї річниці незалежності України планується витратити орієнтовно 5 423, 2 мільйонів гривень.

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет назвав День Незалежності "пафосним", і додав, що "гордість і пафос — це тотожні слова".

Це він заявив, відповідаючи на запитання Суспільного.

Свято незалежності — головне свято нашої держави. Утворення самодержавності, утворення та походження українців та визнання всіх країн — тому звичайно святкуємо. В цей день зазвичай урочистості, тому святкування з колегами, зібрання урочисті. Це ж пафосний день, — сказав він.

У відповідь на запитання "чи не відчуваєте ви гордість у серці за свою країну, що вона незалежна" міністр відзначив, що "гордість і пафос — це тотожні слова".

Зазначимо, що на організацію святкування 30-ї річниці незалежності України планується витратити орієнтовно 5 423, 2 мільйонів гривень, у тому числі додаткова потреба складе 840, 5 мільйонів гривень.

24 серпня на День Незалежності у Києві відбудеться урочистий концерт та парад військ на Хрещатику та Майдані Незалежності з прольотом авіації за участі країн-партнерів.

Читайте також
Зарплати викладачів в Україні у Президентському університеті будуть від $4 тисяч Зарплати викладачів в Україні у Президентському університеті будуть від $4 тисяч
Володимир Зеленський ініціював створення в Україні Президентського університету, який готуватиме фахівців майбутнього.
Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати Віктор Ляшко став новим очільником МОЗ: "за" проголосувало 262 депутати
Верховна Рада призначила головного санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового міністра охорони здоров'я.
Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ Відставка Степанова: в Офісі президента назвали основні причини звільнення очільника МОЗ
Основними причинами відставки Степанова є провал кампанії з вакцинації від Covid-19 і пильну увагу до міністра з боку НАБУ.
Loading...
Load next