Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео)

Зеленський потролив Януковича у своїй промові до Дня Незалежності (відео)
Зеленський під час вітальної промови з нагоди 30-річчя Незалежності потролив президента-втікача Віктора Януковича.

У вітальній промові до Дня Незалежності Зеленський відзначив області, в яких народилися президенти України. Проте, про Януковича з Донеччини він не згадав.

Рівненщина подарувала нам першого президента України, Чернігівщина – другого, Сумщина – третього. Донеччина подарувала нам Леоніда Бикова, - сказав глава держави.
 

Після його слів присутні засміялися. Зацінили жарт Зеленського й попередні президенти – Леонід Кучма весело розсміявся, а Петро Порошенко повернувся до Віктора Ющенка, аби щось сказати. Після того вони також зареготали.

Відео "24 канал".

Нагадаємо, що під час вітальної промови Зеленський підписав указ про нове свято – День розквіту української державності. Тепер його відзначатимуть щороку 28 липня.

Президент також додав, що "Україна розпочинає процес повернення на рідну землю видатних українців, які жили для України, боролися за Україну та поховані не в Україні".

Читайте також
"Жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари", - Зеленський "Жоден ворог не завдав нам більшого удару, ніж наші власні чвари", - Зеленський
У День Незалежності України президент запровадив нове свято – День Української державності.
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи" Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті "Кримської платформи"
Президентка Словаччини візьме участь у першому саміті Кримської платформи, який відбудеться 23 серпня в Києві.
Проти Януковича та його оточення Зеленський ввів максимальні санкції РНБО Проти Януковича та його оточення Зеленський ввів максимальні санкції РНБО
Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про застосування максимальних санкцій проти президента-втікача Віктора Януковича та його оточення.
Loading...
Load next