Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності

Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності
Зеленський наголосив, що дітям, які проживають на тимчасово окупованих територіях потрібно розповідати правдиву історію своєї країни.

Президент Володимир Зеленський порадив жителям окупованих територій святкувати День Незалежності України.

Про це Зеленський розповів в інтерв'ю телеканалу "Дім".

Я вважаю, що люди на окупованих територіях Донбасу і в Криму – їм складно, і це дуже небезпечно, – але вони повинні не погоджуватися з тим, що там відбувається, як їх окупували і так далі. Не погоджуватися, так. Так, День Незалежності – так, святкувати!

Я розумію, може не гучно, не вивішуючи завжди прапор на балконі, тому що прийдуть і можуть вбити – не треба, бережіть своє життя, –  але дітям це треба говорити, хто вони, - сказав Зеленський. 

Президент також зауважив, що на тимчасово окупованих школах викладають вигадану історію. Дітям потрібно розповідати правдиву історію своєї країни.

Нагадаємо, що нещодавно на сайті Офісу президента облікували програму заходів до Дня Незалежності України. Святкування триватимуть з 22 до 24 серпня у багатьох українських містах, зокрема і у столиці також. У ці три дні всі події пройдуть під гаслом – "Ти у мене єдина".

Офіс президента вкотре не реагує на критику українців: цьогоріч на святкуванні Дня Незалежності виступлять артисти, які не можуть визначитися чий Крим.

Читайте також
"Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України "Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України
Німецький канцлер обговорить способи деескалації з президентами України та Росії.
"Хочемо бачити деескалацію з боку Росії": Блінкен заперечив можливість зустрічі Байдена з Путіним "Хочемо бачити деескалацію з боку Росії": Блінкен заперечив можливість зустрічі Байдена з Путіним
Планів про проведення зустрічі між президентом США Джо Байденом і президентом РФ Володимиром Путіним поки що немає.
"Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського "Прошу вибачення у громадян України": Бутусов перепросив за емоції на пресконференції і неповагу до Зеленського
26 листопада відбулася суперечка між журналістом і президентом України Володимиром Зеленським під час пресмарафону.
Loading...
Load next