Мати нардепа від "Слуги народу" різко розбагатіла та придбала нерухомості на 14,5 млн грн (відео)

Мати нардепа від "Слуги народу" різко розбагатіла та придбала нерухомості на 14,5 млн грн (відео)
Матір "слуги" за час роботи сина в Раді придбала нерухомості на 14,5 млн грн. У самого нардепа, якщо вірити його ж електронній декларації, власного житла у власності немає.

За кілька років депутатства "Слуги народу" Андрія Клочка його 70-річна матір Наталія стала власницею двох квартир у Києві, будинку, земельних ділянок і авто. Ринкова вартість цього майна на теперішній час становить приблизно 14,5 млн грн.

Про це повідомляє Bihus.Info.

Відомо, що в серпні 2021-го матір нардепа купила одразу дві квартири (на 200 і на 68 кв.м) і нежитлове приміщення (4,5 кв.м) в столичному ЖК Рів’єра. Нерухомість матері нардепа мала б коштувати близько 9,5 млн. грн.

У квітні 2021-го жінка купила купила будинок на 150 кв.м під Броварами у селі Перемога. За цією адресою знаходиться котеджне містечко "Viva Village Town". На сторінці містечка у Facebook будинки трохи меншої площі пропонують за 1,8 млн грн.

Також у 2020-му жінка стала власницею 24 соток в Блиставиці, в 25 км від Києва. Ділянка знаходиться на території закритого котеджного містечка посеред лісу, з власним озером.

Крім того, торік жінка купила авто – Tesla Model X 2016-го року випуску. Ціни та такі машини на вторинному ринку стартують від 1,2 млн грн.

Якщо ж вірити електронній декларації самого нардепа, то виходить, що власного житла у нього немає. 

Зазначимо, що Андрій Клочко пройшов до Ради за списками “Слуги народу”, зараз очолює комітет з організації держвлади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Відео Bihus.Info.

 

Читайте також
Матір "слуги" Клочка придбала нерухомості на 14,5 млн грн: у "Слузі народу" не мають питань до депутата (відео) Матір "слуги" Клочка придбала нерухомості на 14,5 млн грн: у "Слузі народу" не мають питань до депутата (відео)
Андрій Клочко до депутатства був приватним підприємцем з основним видом діяльності – торгівля книгами. Зараз його дружина і досі займається підприємницькою діяльністю, торік жінка задекларувала понад 3,3 млн доходів.
Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео) Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео)
Народна депутатка України від фракції "Слуга народу", Елла Рєпіна з`явилася у Верховній Раді з сумкою від французького дому моди Dior. Вартість такої моделі аксесуару становить $2,285 тисячі - 62 152 тисячі гривень.
"П'яним я не був": депутат Трухін з’явився у Раді після резонансної ДТП (відео) "П'яним я не був": депутат Трухін з’явився у Раді після резонансної ДТП (відео)
Нардеп Олександр Трухін 23 серпня потрапив у аварію, в якій постраждали 6 людей. Він заявив, що слідчі та адвокати заборонили йому коментувати перебіг розслідування.
Loading...
Load next