Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео)

Депутатка від "Слуги народу" прийшла до Верховної Ради із сумкою Dior за 62 тисячі (відео)
Народна депутатка України від фракції "Слуга народу", Елла Рєпіна з`явилася у Верховній Раді з сумкою від французького дому моди Dior. Вартість такої моделі аксесуару становить $2,285 тисячі - 62 152 тисячі гривень.

Депутатка Елла Рєпіна прийшла на роботу до Верховної Ради з сумкою від французького будинку моди Christian Dior вартість якої становить 2 285 доларів - це понад 62 000 гривень. Відповідне відео, на якому вдалось зафіксувати модний аксесуар народної депутатки оприлюднив на своїй сторінці у Facebook фотограф Олександр Гончаров. 

Елла Рєпіна та її Dior, - йдеться в підписі до відео.

На відео помітно, що "слуга народу" Рєпіна була одягнена у світло-кавовий костюм у тонку смужку, а також білу сорочку і босоніжки на високих підборах. Свій образ депутатка вирішила доповнити трендовою сумкою від бренду Dior за $2,285 тисячі доларів.

Зазначимо, що Елла Рєпіна є народною депутаткою України IX скликання від фракції "Слуга народу". Також жінка за сумісництвом є членкинею комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики, головою підкомітету з питань функціонування небанківських фінансових установ та страхової діяльності, а також членкинею постійної делегації в Парламентській асамблеї ГУАМ.

Читайте також
Прогули у Верховній Раді: Порошенко, Арахамія та Тимошенко залишаться без депутатських виплат Прогули у Верховній Раді: Порошенко, Арахамія та Тимошенко залишаться без депутатських виплат
Низка українських нардепів залишаться без депутатських виплат, оскільки "прогуляли" чимало засідань Верховної Ради або ж профільних комітетів.
Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях Парламент України схвалив законопроєкт щодо ув'язнення за брехню в деклараціях
Верховна Рада у другому читанні ухвалила президентський законопроєкт про відновлення позбавлення волі за брехню у деклараціях.
Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео) Вперше в Україні народного депутата судитимуть за кнопкодавство (відео)
Позафракційний нардеп Владислав Поляк став першим депутатом, який підпадає під дію закону про криміналізацію неособистого голосування - кнопкодавства.
Loading...
Load next